UTA și-a prezentat noii acționari

23 Sep. 2011, 11:07 Diverse
UTA și-a prezentat** noii acționari

Joi după-amiază, președintele arădenilor, Giovanni Catanzariti, a organizat o conferință de presă în care i-a prezentat pe italienii care vor contribui financiar la gruparea alb-roșie.

„În sfârșit am reușit să prezentăm oamenii de afaceri despre care vorbeam și despre care se știa de câteva luni că vor investi la UTA. Domnul Giuseppe Guzzardi este reprezentantul mai multor investitori italieni care au preluat acțiuni și cu ajutorul cărora dorim să facem performanță”, a declarat președintele UTA-ei.

În sală au mai fost prezenți și alți oameni de afaceri care fac parte din acest grup de investitori dar numele lor nu a fost făcut public. Avocatul arădenilor, Gheorghe Coțofană, a dorit să precizeze că „în acest moment nu există un acționar majoritar. Acțiunile sunt împărțite între Giovanni, grupul de investitori italieni și Florin Macavei. Grupul de investitori din Italia este unul numeros și toate acțiunile sunt la purtător”. Acesta a mai spus că procesele în care este implicată Bătrâna Doamnă se apropie de final, inclusiv problema datoriei pentru Vasiljevic.

Giuseppe Guzzardi a vorbit și despre planul de susținere a echipei. „Este vorba de un plan pe trei ani în care vrem să ajungem în prima ligă, să ne menținem acolo și să facem performanță. Pentru asta avem nevoie de peste 3 milioane de euro”, a spus Guzzardi.

În altă ordine de idei, Giovanni Catanzariti a mărturisit ca pentru actualul sezon, echipa beneficiază de un buget de un milion de euro și că dorește promovarea încă din acest an.

articol și foto de Sergiu Daniel

23 Sep. 2011, 11:07 Diverse
Pe aceeași temă