UTA profită de derby-ul cu Poli pentru a-și aduce spectatori și la alte două jocuri. Pachetele pe care le va scoate la vânzare și costul unuia. Azi, „Bătrâna Doamnă” face 73 de ani

Marius ANGHEL 18 Apr. 2018, 13:12 Diverse

Ca și în toamna anului 2016, la precedentul UTA – ASU Poli, disputat la acea vreme pe mocirla de pe arena Motorul din Arad, conducerea grupării fanion a Aradului a inclus într-un pachet biletul de intrare la derby-ul Vestului. Un astfel de pachet costă 30 de lei și, pe lângă accesul la meciul dintre „roș-albi” și „alb-violeți”, suporterii vor mai avea ocazia să vadă pe viu alte două partide de la Șiria ale favoriților.

Oferta este UTA – Foresta Suceava (5 mai), UTA – Ripensia (16 mai) sau UTA – Dacia Unirea Brăila (26 mai). „Clubul UTA va pune în vânzare 1300 de astfel pachete de bilete, între care 80 le vor reveni timișorenilor. Tichetele sunt la tipărit, iar de joi sau cel târziu vineri doritorii vor putea intra în posesia lor. Nu am stabilit încă sută la sută punctele de vânzare, dar – probabil – acestea vor fi ca și în trecut sediul clubului UTA și Old Lady”s Pub. Dar, asupra acestui aspect, respectiv intervalul orar în care se pot cumpăra biletele, vom reveni cu un anunț oficial zilele ce urmează”, a mărturisit, pentru Sport Arad, Codru Grădinariu, directorul general al UTA-ei.

UTA – ASU Poli, meci contând pentru etapa a 31-a a Ligii 2, este programat marți, 24 aprilie, de la ora 17:00, pe stadionul „Otto Greffner” din Șiria.

Altfel, astăzi, 18 aprilie, este ziua în care se împlinesc 73 de ani de când baronul Francisc Neuman semna actul de naștere al UTA-ei. Clubul marchează momentul în 2018 prin readucerea în prim-plan a unui fotbalist-simbol: Andrei Mercea. De patru ori campion național cu echipa roș-albă, dublu câștigător al României, component de bază al echipei reprezentative în anii ”50, Mercea avea să devină unul dintre antrenorii importanți de copii și juniori ai Aradului după ce și-a încheiat activitatea de fotbalist. Cinci decenii a fost reper al UTA-ei și al fotbalului arădean, iar întreaga viață sportivă a visat s-o cuprindă într-o carte, pe care a și început-o. Din păcate, destinul l-a împiedicat s-o încheie, Andrei Mercea s-a stins în anul 2002, cu două luni înainte să împlinească 77 de ani.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 18 Apr. 2018, 13:12 Diverse
Pe aceeași temă