UTA Bătrâna Doamnă și-a înscris „satelitul” în Liga 3

Marius ANGHEL 20 Jul. 2016, 11:27 Diverse
UTA Bătrâna Doamnă și-a înscris

Profitând de invitația făcută de Federația Română de Fotbal pentru grupările din primele două ligi, conducerea clubului UTA Bătrâna Doamnă și-a înscris echipa „satelit” ce până acum evolua în Liga a 4-a Arad în noul campionat al Ligii 3. „UTA II a fost înscrisă în Liga a 3-a. Strategia privind lotul de jucători o va stabili noul staff tehnic ce va fi numit luni”, a comunicat Alexandru Meszar pentru Sport Arad.

Din acest moment, cluburile ce sperau să mai ia sub formă de împrumut fotbaliști din curtea „Bătrânei Doamne” și aici vorbim în special de Lunca Teuz Cermei și Progresul Pecica, nu mai pot fi sigure de nimic. Indiferent de cel care va sta pe banca „alb-roșiilor” în Liga a 3-a și Elite Under 19, iar favorit în acest moment pare a fi Dan Oprescu, nu se mai poate dispensa de fotbaliști. Cel mai probabil, Aldan, Petrache (ambii foto) sau Coșa vor fi ținuți pe loc, toți trei fiind promiși până acum Cermeiului. Incerte sunt și împrumuturile lui Cotoc, D. Bulza sau Ghergar, fotbaliști Under 21, care trebuie să se regăsească în număr de cinci pe teren în Liga a 3-a.

Dar, probabil, strategia va fi bătută în cuie în acest weekend, după ce și antrenorii primei echipe revin acasă din Austria pentru a purta discuții pe această temă.

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 20 Jul. 2016, 11:27 Diverse
Pe aceeași temă