Conducerea clubului UTA crede într-o clasare pe locul 1 la finalul play-off-ul: ”Jucătorii și stafful ne-au adus până aici, deci au dovedit că pot.” Meciul cu Argeșul ”este egal cu 7 ani”

Liga2.ro 30 Jul. 2020, 19:37 Liga 2
Conducerea clubului UTA crede într-o clasare pe locul 1 la finalul play-off-ul: ”Jucătorii și stafful ne-au adus până aici, deci au dovedit că pot.” Meciul cu Argeșul ”este egal cu 7 ani”

Gruparea emblemă a Aradului s-a repliat pe toate palierele după runda cu numărul patru a play-off-ului, una ce a prelungit la cote nebănuite suspansul privind cele două locuri direct promovabile, respectiv poziția de baraj. UTA a rămas, însă, doar la mâna ei inclusiv pentru câștigarea trofeului pus la bătaie în Liga a 2-a, însă nimeni nu se supără dacă arădenii promovează de pe poziția secundă. Altfel, în cel mai negru scenariu, „roș-albii” vor ajunge să dispute al treilea baraj în ultimii cinci ani de zile.

Cu o zi înainte de plecarea echipei la bătălia finală, de pe arena „Nicolae Dobrin”, din Trivale, conducerea Campioanei Provinciei și-a reafirmat încrederea în lotul de jucători și stafful tehnic. „Ne-am dorit foarte mult să sărbătorim promovarea după meciul cu Rapid, ne-am și pregătit pentru asta. Nu a fost să fie, dar nu facem o tragedie din asta. UTA este în continuare pe primul loc, cu cele mai mari șanse la promovarea directă. Are nevoie doar de un singur punct pentru a câștiga campionatul. Avem în continuare încredere în valoarea, ambiția și profesionalismul jucătorilor și staffului tehnic. Ei ne-au adus până aici, deci au dovedit că pot. Ei sunt obligați să demonstreze pentru ei, pentru noi și în primul rând pentru Arad că pot… Acest meci este egal cu 7 ani (n.r. – câți au trecut de la începerea noului proiect din Liga 4-a Arad), suntem convinși că la final vom promova. Sperăm că fără baraj”, a spus Alexandru Meszar, citat de Sport Arad.

UTA organizase petrece în centrul orașului pentru finalul meciului cu Rapid: ”Nu poți avea 7 ani de continuitate fără să coste. Fiecare sărbătoare sau eșec, costă”

Clubul arădean angajase o firmă de evenimente din Oradea, ce ar fi creat show în Piața Avram Iancu (acolo unde s-au strâns 500 de suporteri „roș-albi”) dacă UTA ar fi obținut punctul promovării matematice cu Rapidul, dar, evident, totul s-a contramandat. Nu fără cheltuieli, însă. „A costat, dar nu e o problemă, finalul este important. Nu poți avea 7 ani de continuitate fără să coste. Fiecare sărbătoare sau eșec, costă”, a adăugat părintele proiectului UTA, care – probabil – va urmări meciul cu argeșenii de la Arad: Nu este încă definitivată lista cu oficiali ai clubului, care în contextul procolului este limitată, însă lumea știe că eu nu am efectuat deplasările lungi și a fost cu noroc. Poate va fi și acum la fel”, a încheiat Meszar.

Campionii FC Argeș – UTA Arad se joacă cu promovarea pe masă duminică, de la ora 18:30, pe stadionul ”Nicolae Dobrin” din Pitești, concomintent cu Rapid – Turris Oltul și CS Mioveni – Petrolul.

Șansele la promovare ale echipelor UTA, Campionii FC Argeș, CS Mioveni, Turris Oltul Turnu Măgurele și Rapid le puteți citi în articolul atașat mai jos.

Sursa: Sport Arad

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ionut-badea-fara-o-victorie-cu-uta-si-o-promovare-nu-am-realizat-nimic-major-nu-vom-ramane-in-istorie-antrenorul-argesului-inca-se-gandeste-la-ce-a-fost-la-meciul-cu-petrolul-cas-19141571

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calcule-toate-variantele-de-rezultate-care-decid-echipele-promovare-in-liga-1-sau-prezenta-la-baraj-uta-cs-mioveni-campionii-fc-arges-turris-oltul-turnu-magurele-si-rapid-sunt-in-lupta-directa-s-19141428

Liga2.ro 30 Jul. 2020, 19:37 Liga 2
Pe aceeași temă