UTA are încă un sponsor nou, unul cu o cifră de afaceri de 100 de milioane de euro în anul 2019. Meszar: ”Susține campania noastră de promovare în Liga 1”

Liga2.ro 14 Jul. 2020, 17:30 Diverse
UTA are încă un sponsor nou, unul cu o cifră de afaceri de 100 de milioane de euro în anul 2019. Meszar: ”Susține campania noastră de promovare în Liga 1”

UTA a încheiat încă un parteneriat cu o companie importantă și l-a prezentat tot înaintea unui meci din play-off-ului Ligii 2. Dacă asocierea cu Efbet, firmă de pariuri și jocuri de noroc online lider pe piața din Bulgaria, a fost făcută publică cu o zi înainte de jocul cu Turris Oltul, pierdut în mod spectaculos cu 4-3, de această dată, arădenii au anunțat asocierea cu International Alexander.

Anunțul parteneriatului cu firma cu capital sută la sută românesc, înființată de un arădean, cu o cifră de afaceri de 100 de milioane de euro în anul 2019, a fost făcut în preziua jocului cu Petrolul, restanță din prima etapă a play-off-ului Ligii 2.

Alexandru Meszar: ”International Alexander susține campania noastră de promovare în Liga 1 și am fi bucuroși ca acest parteneriat să se extindă și în sezonul următor sau în următoarele sezoane”

La conferință a participat tot părintele proiectului UTA, Alexandru Meszar, și Loredana Apreutese, managerul noului sponsor al echipei arădene care visează să promoveze în Liga 1 în această vară.

”Suntem bucuroși că putem prezenta un nou partener al clubului nostru. International Alexander este o companie cu capital sută la sută românesc, înființată în anul 2003 de un antreprenor arădean, Simion Apreutese. International Alexander susține campania noastră de promovare în Liga 1 și am fi bucuroși ca acest parteneriat să se extindă și în sezonul următor sau în următoarele sezoane. Fiind vorba despre o societate arădeană, din cadrul companiilor foarte mari, ne-am dori ca International Alexander să fie o prezență constantă în viața clubului nostru. Mulțumim încă odată pentru colaborare”, a spus Alexandru Meszar.

Loredana Apreutese, despre implicarea la UTA: ”Este pur dorința noastră de a da înapoi, către comunitate, din rezultatele pe care le avem ca și companie”

Despre identitatea noului parterner al Campioanei Provinciei și intențiile sale în fenomenul fotbal a vorbit Loredana Apreutese, managerul importantului concern.

„International Alexander este o companie de transport și logistică, fondată în 2003 de un antreprenor arădean, Simion Apreutese. International Alexander Holding are în componență 12 companii independente. Holdingul este reprezentat de o companie tânără, dinamică și profesionistă, prezentă astăzi în România, Serbia, Ungaria și Germania. Ne-am dezvoltat pas cu pas portofoliul de servicii și clienți, astăzi suntem prezenți direct în fabricile clienților, lucrăm direct în planturile OEM-ilor și furnizorilor de transport. În 2019, Holdingul a avut o cifră de afaceri de aproximativ 100 de milioane de euro. Compania a crescut constant, în ultimii 5 ani chiar cu cu aproximativ 20-25%. Asta s-a datorat extinderii serviciilor existente, am adăugat în portofoliul nostru de servicii activitatăți conexe segmentului de transport și astfel, împreună cu clienții noștri, lucrăm direct cu aproape toți OEMii și toți producătorii automotivi, dar și din domeniul FMCG. Pentru noi este importantă noțiunea de familie, de unitate, de echipă. Astfel, am crescut și avem în spate o experiență de aproximativ 18 ani. De aceea suntem interesați să sprijinim comunitatea locală în primul rând. Soțul meu este arădean, aici a fost născut, aici s-a dezvoltat profesional. Eu l-am urmat și astfel am devenit și eu o mică arădeancă și ne dorim să sprijinim UTA. Credem în forțele echipei, că pot obține rezultate remarcabile. Pentru noi este important să avem parteneriate pe termen lung, așa cum avem avem cu toți clienții noștri. Nu am făcut acest demers pentru a ne expune într-un fel sau altul, am făcut-o pentru că suntem implicați în mod frecvent în diverse acțiuni de responsabilitate socială. Compania a și fost premiată anul trecut pentru responsabilitate socială. Sprijinim comunitatea locală și nu numai, suntem implicați în diverse acțiuni, în principal referitor la copii. În sport am făcut parte din mai multe proiecte pe care le-am susținut”, a spus Apreutese, citată de Sport Arad.

Legătura dintre International Alexander și clubul UTA s-a născut și din pasiunea patronului firmei arădene. „UTA este un club de tradiție în primul rând, de care soțul meu este pasionat de fotbal și astfel am ajuns să și sprijinim echipa. Nu are nicio legătură cu faptul că dorim să ne promovăm ca și companie. Cifrele cu care ajutăm clubul sunt confidențiale, nu le-am făcut niciodată publice, indiferent pe cine am sprijinit. Este pur dorința noastră de a da înapoi, către comunitate, din rezultatele pe care le avem ca și companie și am făcut asta dintotdeauna. Nu cred că suma este neapărat importantă, ci faptul că putem crește și mai mult împreună ca și parteneri, noi în domeniul afacerilor noastre, iar clubul să genereze rezultate remarcabile și să ajungă acolo unde își dorește”, a adăugat managerul International Alexander.

UTA joacă miercuri, de la ora 18:30, pe teren propriu, pe Motorul, meciul cu Petrolul Ploiești, restant din cadrul primei etape a play-off-ului. Echipa arădeană este lider în clasament, cu 25 de puncte, iar Petrolul e ultima, pe 6, cu 20 de puncte.

Liga2.ro 14 Jul. 2020, 17:30 Diverse
Pe aceeași temă