UTA Bătrâna Doamnă deschide porțile copiilor din toată România!

Marius ANGHEL 05 Aug. 2015, 19:04 Diverse
UTA Bătrâna Doamnă deschide porțile copiilor din toată România!

În urmă cu doi ani, când începea un nou capitol în viața UTA-ei, Alexandru Meszar și colaboratorii săi lăsau să se înțeleagă că vor face totul pentru ca greșelile care duseseră la colaps să nu mai apară vreodată.

Două promovări în doi ani și Bătrâna Doamnă a revenit acolo unde se întrerupea vechea poveste. În toată perioada scursă de atunci, proiectul care a menținut în viață brandul UTA a mers conform principiilor stabilite în vara lui 2013.

Diriguitorii grupării roș-albe rămân în continuare preocupați de consolidarea clubului la fiecare nivel. Cu atenție specială acordată sectorului juvenil, direcție din care mai mulți fotbaliști au sosit în rândurile primei echipe. Iar acum, în colaborare cu Atletico Arad (club în a cărui vitrină se regăsesc nu mai puțin de 14 trofee ale României), UTA face acum o mișcare fără precedent, începând o selecție de juniori la nivel național!

Între 12 și 14 august, la Arad sunt așteptați tineri fotbaliști din toată țara. Selecția vizează juniori din generațiile 1999, 2000, 2001, 2002, 2003 și 2004. Data limită a înscrierilor e 7 august, detalii se regăsesc pe www.uta-arad.ro și www.atletico.ro. Exceptând deplasarea la Arad, toate costurile sunt suportate de organizatori.

„Celor selecționați li se oferă gratuit condiții optime pentru performanță: instruire, școlarizare, cazare și masă la hotel, cursuri de limba engleză și participarea la turnee naționale”, se arată într-un comunicat comun al cluburilor UTA și Atletico.

Marius ANGHEL 05 Aug. 2015, 19:04 Diverse
Pe aceeași temă