Un singur jucător din Liga 2 a fost convocat de Cristi Dulca la reprezentativa Under 21 a României

Marius ANGHEL 26 Aug. 2016, 17:42 Diverse
Un singur jucător din Liga 2** a fost convocat de Cristi Dulca la reprezentativa Under 21 a României

UPDATE: Accidentat, Dragoș Nedelcu (FC Viitorul) a fost înlocuit în lotul pentru „dubla” cu Luxemburg și Danemarca de mijlocașul Ionuț Șerban (Dinamo).


 

Un singur jucător sub 21 de ani din campionatului Ligii 2 a fost convocat de selecționerul Cristian Dulca la reprezentativa Under 21 a României. Juventus București e clubul din eșalonul secund care va avea un reprezentant în cele două meciuri pe care naționala le va disputa în luna septembrie în cadrul preliminariilor Campionatului European 2017.

Portarul Relu Stoian (foto) îi va avea concurenți pe Valentin Cojocaru și Laurențiu Brănescu pentru a prinde un post de titular în meciurile cu Luxemburg și Danemarca. Cu Luxemburg jocul are loc pe 2 septembrie, de la ora 20:30, la Mediaș, iar patru zile mai târziu, pe 6 septembrie, de la ora 19:45, la Aalborg, tricolorii Under 21 vor juca împotriva Danemarcei.

Cei mai mulți jucători under 21 convocați la naționala României sunt de la Steaua (4), Dinamo (3) și Viitorul (3).

Cei 20 de jucători convocați de selecționerul Cristian Dulca:

Portari: Valentin Cojocaru (FC Steaua București), Laurențiu Brănescu (Dinamo), Relu Stoian (Juventus București);
Fundași: Ionuț Nedelcearu (Dinamo), George Miron (FC Botoșani), Bogdan Țîru (FC Viitorul), Deian Boldor (FC Bologna), Robert Hodorogea (FC Viitorul), Iulian Cristea (Gaz Metan Mediaș), Vlad Olteanu (Dinamo);
Mijlocași: Ovidiu Popescu (FC Steaua București), Dragoș Nedelcu (FC Viitorul), Alexandru Păun (CFR Cluj), Alexandru Ioniță (Astra), Florin Tănase (FC Steaua București), Claudiu Bumba (Hapoel Tel Aviv), Andreas Calcan (Willem II Tilburrg);
Atacanți: George Pușcaș (Benevento), Alexandru Tudorie (FC Steaua București), Andrei Ivan (CSU Craiova).

Marius ANGHEL 26 Aug. 2016, 17:42 Diverse
Pe aceeași temă