Un fotbalist de la Dunărea a accidentat grav un pieton

20 Jun. 2012, 13:07 Diverse

Accidentul a avut loc marți seara, pe strada Nae Leonard, în circumstanțe care fac acum obiectul unei anchete desfășurate de polițiștii Serviciului Rutier. Potrivit martorilor, un bărbat de circa 50-60 de ani a fost lovit de o Kia de culoare neagră cu numărul de înmatriculare GL – 89 – GRL al cărei șofer a coborât imediat din autoturism după impact și a fugit, temându-se de oamenii care văzuseră totul și care au început să îl apostrofeze. În urma sa, victima, grav rănită, a fost preluată de ambulanță.

„Bărbatul a fost preluat în stare gravă, fiind suspectat de multiple fracturi la membre și la nivelul capului. A fost stabilizat și transportat la Spitalul de Urgență pentru investigații și tratament”, ne-a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului Județean de Ambulanță Galați.

La scurt timp după eveniment, identitatea șoferului a putut fi stabilită. Cosmin Gârleanu, de 23 de ani, fotbalist la FCM Dunărea Galați, s-a prezentat la poliție și a spus că nu a fugit de la locul faptei să scape de răspundere, ci de frica mulțimii.

„Polițiștii au deschis un dosar penal în cauză pentru a stabili identitatea victimei cât și împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul”, a precizat Aurelian Ropotan, purtătorul de cuvânt al Poliției Rutiere.

Cosmin Gârleanu, fost fotbalist la Oțelul Galați, echipă cu care a evoluat în prima ligă, a ajuns la FCM Dunărea în urmă cu un an.

Sursa: Viața Liberă

20 Jun. 2012, 13:07 Diverse
Pe aceeași temă