Un altfel de Moș Crăciun: Marțian a pus în tolbă doar vrăjeli și condiții pentru copiii care mai cred în el

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 29 Dec. 2013, 15:00 Actualizat: 30 Dec. 2013, 16:24 Diverse
Un altfel de Moș Crăciun:  Marțian a pus în tolbă doar vrăjeli și condiții pentru copiii care mai cred în el

Jucătorii, antrenorii și angajații „Bătrânei Doamne” au rămas fără bani de Crăciun, dar Adrian Marțian a mai avut tupeul să apară la Arad la discuții despre nimic. A insistat să se întâlnească cu Iulian Zaharia, reprezentantul administratorului judiciar al FC UTA SA, Giovanni Catanzariti, creditorul majoritar al clubului, dar și Dorin Stana și Dan Proca, membri ai Comitetului Director.

Simțind că totul e o nouă mascaradă a dejeanului, ultimul a refuzat să se așeze la aceeași masă cu Marțian și „argații” săi, avocatul Dan Idita și conducătorul aspirațional, Cătălin Barbu. Totuși, Proca a vorbit câteva secunde cu Idita, care a dorea să se asigure că celebrul său client va beneficia pe un termen lung și necondiționat de drepturile federative aflate în posesia Suporter Club UTA. I s-a comunicat din nou că acest lucru nu va fi posibil până ce nu-și va demonstra bunele intenții, iar la Marțian acest lucru se traduce demult prin alimentare contului de insolvență cu cel puțin 150, bani necesari ca aerul pentru un club ce stă să moară.

Dar, „prietenul lui Mutu” a insistat și cu preluarea creanțelor de la Giovanni Catanzariti, Dorin Stana și Alexandru Meszar. Astfel, Marțian ar deveni în sfârșit șef cu acte în regulă, însă când i s-a spus că această „operațiune” îl costă dintr-un foc aproximativ 100 de mii de euro, plus alte promisiuni cuantificate în alte zeci de mii de euro, a dat – bineînțeles – înapoi. Pe scurt, omul vrea mai întâi atribuții de patron și de abia apoi să scoată la înaintare banii pe care nimeni nu știe dacă îi și are.

Crezând că dacă și-a umplut tolba de vrăjeli și condiții pentru o grupare aflată pe marginea prăpastiei, dejeanul îi va alinia pe toți după bunul plac, însă – cel puțin deocamdată – nu s-a întâmplat. Până și copiii care mai cred sau nu în Moș Crăciun și-au dat seama că tot ce încearcă Adrian Marțian este să-și repare imaginea rău șifonată după demiterea eșuată a lui Eugen Trică, dar și luarea de poziție a unor fotbaliști, care l-au dezbrăcat de caracter. În fond, doar asta l-a interesat întotdeauna la UTA, să dea bine la TV, în ziare și pe internet, să fie considerat bunul Samaritean.

Asta încearcă și acum când a realizat că și-a pierdut puterea la club. Printr-o manevră mârșavă încearcă să scape de Trică, Neagu, Apostu sau Firțulescu și asta pentru că ei au avut curajul să scoată gunoiul de sub preș punându-l într-o lumină proastă. Dacă ar avea alte obiective la UTA, de genul celor constructive, Marțian ar finanța efectiv clubul, l-ar scoate din impas și apoi ar avea și puterea să ia decizii sportive după bunul plac. Până atunci, însă, tindem să le dăm dreptate suporterilor și, mai nou, jucătorilor care l-au numit „coate goale”.

PS: Marțian și-a dechis tolba ieri, lângă bradul de la Hotel Gio.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 29 Dec. 2013, 15:00 Actualizat: 30 Dec. 2013, 16:24 Diverse
Pe aceeași temă