„U” Cluj, UTA sau Clinceni, printre echipele care dau jucători la naționala Under 18 pentru dubla cu Georgia. Arădenii au cei mai mulți jucători convocați

Marius ANGHEL 04 Jun. 2019, 13:01 Diverse

Selecționerul reprezentativei Under 18 a României, Laurențiu Roșu, are, în aceste zile, la Mogoșoaia, la dispoziție mai mulți jucători ai unor cluburi din Liga 2 și 3, în vederea pregătirii meciurilor de verificare cu selecționata Georgiei. Cele două partide amicale sunt programate pe 7 și 9 iunie, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, începând cu ora 18:00.

Din lotul de 20 de jucători reunit ieri fac parte și componenți ai cluburilor „U” Cluj, UTA, Academica Clinceni, Rapid sau Metalul Buzău. De la clujeni a fost convocat Tudor Telcean, UTA e reprezentată de Ionuț Gavrilă, Denis Hrezdac și David Miculescu, în timp ce de la Clinceni au fost chemați jucătorii împrumutați de la FCSB, Salvatore Marrone și Cristian Dumitru.

Lotul convocat pentru meciurile cu Georgia:

portari: Răzvan Ducan (FCSB), Cătălin Preduț (U Craiova 1948 CS);
fundași: Alexandru Sîrbu (U Craiova 1948 CS), Ștefan Nedelcu (AFC Metalul Buzău), Tudor Telcean (FC Universitatea Cluj), Alexandru Catrici (Centrul de Performanță Rapid București), Ionuț Gavrilă (UTA Arad), Eugen Militaru (CSM Slatina), Marius Savu (Atletic Bradu);
mijlocași: Aurel June (Sporting Juniorul Vaslui), Salvatore Marrone (ACS FC Academica Clinceni), Cristian Dumitru (ACS FC Academica Clinceni), Alexandru Negrean (FC Viitorul), Andrei Mărginean (US Sassuolo/Italia), Denis Hrezdac (UTA Arad), Aron Girsik (CFR 1907 Cluj), Alexandru Dumitru (Atletico Madrileno/Spania), David Miculescu (UTA Arad);
atacanți: Cătălin Vaida (AFC Ardealul Cluj), Cezar Gherghiceanu (UCAM Murcia/Spania).

Calificările la EURO 2020 au loc în octombrie

Tricolorii născuți în 2001 vor debuta în preliminariile Campionatului European Under 19 în luna octombrie, împotriva Spaniei, Serbiei și Lituaniei. Partidele se vor desfășura în Serbia, în perioada 8-14 octombrie, conform următorului program:

8 octombrie 2019: Spania – Lituania, România – Serbia
11 octombrie 2019: Spania – România, Serbia – Lituania
14 octombrie 2019: Spania – Serbia, Lituania – România

La Turul de Elită, programat în luna martie a anului 2020, se vor califica primele două clasate în cele 13 grupe și cel mai bun loc trei, cărora li se alătură Portugalia.

La Campionatul European Under 19, care se va disputa în luna iulie a anului 2020, se vor califica cele șapte câștigătoare ale grupelor împreună cu țara gazdă, Irlanda de Nord.

Marius ANGHEL 04 Jun. 2019, 13:01 Diverse
Pe aceeași temă