„U” Cluj și-a închis magazinul oficial de la stadion din cauza coronavirusului. Mesajul adresat suporterilor

Marius ANGHEL 17 Mar. 2020, 14:18 Diverse

După ce a întrerupt de vinerea trecută activitatea sportivă în cadrul clubului, Universitatea Cluj a mai luat la începutul acestei săptămâni o decizie care vine ca prevenție a răspândirii virusului COVID-19. Conducătorii grupării ardelene au hotărât să suspende pe o perioadă nedeterminată activitatea magazinului oficial situat în incinta Cluj Arena. Suporterii echipei din Liga 2 pot să găsească produse cu însemnele „U” Cluj la standul pe care clubul îl are în Iulius Mall Cluj-Napoca.

„Pentru a proteja sănătatea personalului nostru și a fanilor Universității, începând de astăzi activitatea magazinului oficial FC Universitatea Cluj situat în incinta Cluj Arena va fi suspendată pe o perioadă nedeterminată.

Standul din Iulius Mall Cluj rămâne deschis după programul normal, însă vă sfătuim sa limitați ieșirile din casă la cele strict necesare (alimente, medicamente), iar atunci când o faceți să respectați toate regulile de igienă și protecție și să păstrați o distanță de cel puțin doi metri față de alte persoane.

Vom anunța orice modificare a programului magazinelor FC Universitatea Cluj pe pagina noastră de Facebook.
Aveți grijă de voi!”
, a anunțat, luni seară, „U” Cluj.

Pentru început, FRF a anunțat că meciurile din Liga 2 au fost suspendate până la finalul lunii martie, însă e de așteptat ca termenul să fie prelungit.

 

Marius ANGHEL 17 Mar. 2020, 14:18 Diverse
Pe aceeași temă