„U” Cluj și-a întrerupt și ea antrenamentele. Jucătorii au trei zile libere până la „reevaluarea situației”. Anunțul clubului

Marius ANGHEL 13 Mar. 2020, 19:17 Pregătiri, amicale

De vineri, activitatea sportivă la clubul Universitatea Cluj a fost sistată și ea, după ce, joi, FRF a dictat suspendarea campionatului până la finalul lunii martie pentru a preîntâmpina răspândirea virusului COVID-19. Adrian Falub le-a dat liber, pentru moment, trei zile jucătorilor săi.

Pentru a respecta măsurile luate de autorități și pentru a proteja întreg personalul clubului, FC Universitatea Cluj a anunțat că a luat mai multe decizii în contextul epidemiei de coronavirus. Activitatea sportivă, inclusiv antrenamentele echipei se seniori a clubului, a fost oprită timp de trei zile, urmând ca luni să fie reevaluată situația. În schimb, activitatea de la copii și juniori a fost sistată pentru următoarele două săptămâni.

Cu 27 de puncte acumulate în 24 de etape din acest sezon de Liga 2, „U” Cluj se află pe locul 14, la doar trei puncte peste ultima poziție retrogradabilă, ocupată de Concordia Chiajna. Clujenii ar fi trebuit să joace sâmbătă, la Arad, cu liderul UTA, însă campionatul Ligii 2 a fost suspendat până la finalul lunii martie din cauza coronavirusului.

Iată anunțul clubului din Cluj-Napoca despre sistarea activității:

Foto: Flaviu BUBOI / Mediafax Foto

Marius ANGHEL 13 Mar. 2020, 19:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă