Trei zile până la o minimă clarificare a situației juridice la UTA SA

Marius ANGHEL 03 Mar. 2014, 16:38 Diverse
Trei zile până la o minimă clarificare a situației juridice la UTA SA

Decizia Suporter Club UTA de a retrage drepturile federative grupării conduse de Adrian Marțian și Giovanni Catanzariti, i-a deconectat pe majoritatea arădenilor de la problemele echipei ce continuă să se intituleze UTA. Prin urmare, puțini își mai amintesc că pe 6 martie, adică joi, judecătorul sindic va da un răspuns contestațiilor depuse de Adrian Marțian, Direcția Generală a Finanțelor Publice Arad și Dorin Stana la cuantumul creditărilor cu care au fost prinși în tabelul preliminar în cadrul procedurii de insolvență declanșate la începutul lunii septembrie 2013.

Dacă ultimii doi chiar au șanse de câștig, dejeanul se agită degeaba. „Nu există o înțelegere între mine și Adrian Marțian cu privire la creditarea mea. Cel puțin în acest moment, nu se pune problema să i-o cedez, dar dacă domnul Marțian face ceea ce a promis, lucrurile s-ar putea schimba. Mie mi-a spus că până pe data de 10 martie va achita toate restanțele către jucători și angajați, va stinge și datoriile acumulate în insolvență și va face un plan de reorganizare. Dacă se întâmplă toate astea, e normal ca Adrian Marțian să dețină control total la club”, a recunoscut Giovanni Catanzariti.

Pe 6 martie se vor mai judeca și „cazurile” Eugen Trică și Nelu Ceaușu. Antrenorul principal solicită cei 10 mii de euro, adică contravaloarea clauzei de reziliere a contractual cu FC UTA SA, iar fostul „secund” salariile până în luna iunie a acestui an. Trică are depus un memoriu și la Federația Română de Fotbal, ce ar trebui să se judece pe 11 martie și în caz de câștig i-ar putea obliga pe conducătorii din Calea Aurel Vlaicu să-l instaleze din nou pe banca tehnică. Sau, bineînțeles, să-i achite odată cei 10 mii de euro, sau măcar 8, așa cum s-au înțeles la un moment dat.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 03 Mar. 2014, 16:38 Diverse
Pe aceeași temă