Teren sintetic pentru fotbaliștii de la FC Bihor, la Stadionul Motorul

Marius ANGHEL 22 Jun. 2013, 18:30 Diverse
Teren sintetic pentru fotbaliștii de la FC Bihor,** la Stadionul Motorul

Viceprimarul Ovidiu Mureșan a afirmat că municipalitatea orădeană se va implica în amenajarea unui teren sintetic la Baza Sportivă Motorul, pentru ca echipele de copii și juniori ale clubului FC Bihor să nu se mai deplaseze pentru pregătiri la Paleu, iar pe timp de iarnă și echipa mare să aibă unde să se pregătească în condiții normale.

Prezent la conferința de presă de joi, prin care conducerea clubului a anunțat noua strategie pentru FC Bihor după despărțirea de CF Liberty, Mureșan a ținut să amintească de sprijinul pe care Primăria Oradea îl acordă în continuare clubului orădean de fotbal, nominalizând preocuparea pentru asigurarea unor condiții optime de pregătire.

„Ne dorim ca grupele de copii din cadrul Centrului de Copii și Juniori să nu mai naveteze la Paleu, decât în situații deosebite. Am început amenajarea terenului Motorul, se fac antrenamente acolo și urmează ca până la finalul anului să încercăm să mai amenajăm încă un teren la dimensiuni regulamentare sintetic. Avem o suprafață disponibilă de 8.000 metri pătrați în acea zonă și în mod sigur vom reuși, chiar dacă nu vom finaliza în totalitate, dar vom face și acel teren sintetic de care este mare nevoie în condițiile improprii meteorologice de la sfârșitul toamnei și din iarnă”, a precizat Ovidiu Mureșan.

Pe lângă încetarea navetei pe care sportivii o fac la Paleu, măsura are ca scop și optimizarea financiară, costurile cu transportul fiind destul de însemnate.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 22 Jun. 2013, 18:30 Diverse
Pe aceeași temă