Tatăl antrenorului Olimpiei, speriat de un piton uriaș

Marius ANGHEL 04 Sep. 2013, 14:15 Diverse
Tatăl antrenorului Olimpiei,** speriat de un piton uriaș

O descoperire mai puțin obișnuită a făcut un sătmărean duminică după-amiază, când a vrut să-și scoată bicicleta din garaj, pentru a pleca la plimbare împreună cu nepotul său. În colțul garajului a dat peste un piton lung de trei metri, care zăcea nemișcat, dar cât se poate de viu.

Șocat de ceea ce a văzut, sătmăreanul, care este tatăl antrenorului echipei de fotbal Olimpia, Tiberiu Csik, a sunat imediat la numărul de urgențe 112, iar la fața locului s-au deplasat în scurt timp mai mulți polițiști și jandarmi.

Până atunci, însă, a sosit și proprietarul pitonului, un vecin care-și căuta disperat șarpele, susținând că acesta ar fi dispărut în cele câteva secunde în care l-a scos din terariu și nu l-a ținut sub observație.

Acesta a declarat că a cumpărat pitonul dintr-un magazin de specialitate din Ungaria, iar vecinii susțin că acesta mai ține în casă și alte animale exotice. Deocamdată, polițiștii l-au amendat doar cu 100 de lei pentru lăsarea animalului fără supraveghere, iar acum cercetează dacă proprietarul a încălcat vreo lege privind regimul de deținere sau protecția unor asemenea animale.

Sursa: Satu Mare Online

Marius ANGHEL 04 Sep. 2013, 14:15 Diverse
Pe aceeași temă