Surpriză în Giulești. Un prinț din Yemen a venit la București pentru a negocia cumpărarea Rapidului

Marius ANGHEL 08 May. 2014, 01:01 Diverse
Surpriză în Giulești.** Un prinț din Yemen a venit la București pentru a negocia cumpărarea Rapidului

Rapid este aproape să rezolve problemele financiare prin care trece în ultima perioadă. Miercuri seara a sosit la București un prinț din Yemen care este dispus să investească în fotbalul românesc. Hussein Abdulah al-Almar, fiul fostului rege al Yemenului, a venit în România pentru a discuta despre afaceri.

Se pare că acesta vrea să achiziționeze un club de fotbal din România și va avea negocieri cu patronul Rapidului, Adrian Zamfir, pentru a cumpăra pachetul majoritar de acțiuni.

„Am venit în România pentru Rapid. Sper să fac o afacere bună cu domnul Zamfir. Voi fi prezent la următorul meci al echipei (n.r. cu Unirea Slobozia), a declarat Husein Abdulah Al-Almar.

Omul de afaceri arab este pregătit să investească o sumă importantă de bani pentru a scoate clubul din impasul financiar și vrea să contruiască o echipă puternică în Giulești. În acest moment Rapid este aproape să promoveze în Liga I, fiind pe locul doi în Seria I cu 25 de puncte.

De asemenea, datoriile clubului în acest moment sunt de aproximativ 4 milioane de euro, din care în jur de 1,2 milioane sunt restanțele salariale către jucători, staff-ul tehnic și angajații de la Pro Rapid.

Articol scris de Victor Stoicescu

 

Marius ANGHEL 08 May. 2014, 01:01 Diverse
Pe aceeași temă