Suporterii FCM-ului ajută copiii instituționalizați

Marius ANGHEL 18 Dec. 2012, 08:31 Diverse
Suporterii FCM-ului** ajută copiii instituționalizați

Asociația Suporterilor FCM Târgu-Mureș îi invită pe toți cei cu inima mare să susțină campania demarată și în acest an, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

„În perioada 14–-20 decembrie, inclusiv, între orele  9-17, la Stadionul Trans-Sil, în zona vestiarelor de la terenul sintetic, toți cei doritori să sprijine campania pot face o donație, constând în haine, jucării sau dulciuri, obiecte și produse care vor ajunge la copiii instituționalizați din centrele situate pe străzile Turnu Roșu, Slatina și Branului, din Tîrgu-Mureș.

În aceste centre sunt în acest moment 48 de copii, băieți și fete, cu vârsta între 3 – 18 ani.

Membrii Asociației Suporterilor FCM Tîrgu-Mureș vor contribui la această campanie, pe lângă obiectele donate și cu banii de cotizație, sumele urmând să fie folosite la cumpărarea de dulciuri și fructe pentru acești copii.

Vineri, 21 decembrie, între orele 17-19, Asociația Suporterilor FCM Tîrgu-Mureș, alături de componenți ai lotului și reprezentanți ai conducerii clubului vor duce toate obiectele strânse în această campanie la cele 3 centre, pentru a aduce un zâmbet pe chipurile copiilor, în pragul sărbătorilor de iarnă.

Vă rugăm pe această cale să ne ajutați în mediatizarea acestei campanii de întrajutorare, care nu face altceva decât să arate că suntem oameni cu suflet mare și, din puținul nostru, încercăm să alinăm durerea celor mai puțini norocoși dintre noi.

Persoană de contact: Bugnar Sandor – tel. 0743-753.368 – Asociația Suporterilor FCM Tîrgu-Mureș.”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al FCM Târgu-Mureș

Marius ANGHEL 18 Dec. 2012, 08:31 Diverse
Pe aceeași temă