Suceveanul Bolohan revine pe Areni ca adversar

Marius ANGHEL 21 Nov. 2013, 12:09 Diverse
Suceveanul Bolohan** revine pe Areni ca adversar

Fost jucător la Cetatea, Mugur Bolohan, unul dintre cei mai titrați fotbaliști din istoria fotbalului sucevean, va reveni pe Areni în calitate de adversar. În prezent, Bolohan activează ca antrenor secund la gruparea Unirea Slobozia, adversara de sâmbătă a Rapidului în campionatul Ligii a II-a.

„După ce am abandonat activitatea competițională am antrenat pentru doi ani formația Conpet Ploiești, iar din vară am fost solicitat de bunul meu prieten Adrian Mihalcea, aflat la prima s-a experință ca antrenor, să-l ajut la pregătirea echipei Unirea Slobozia. Și eu zic că am făcut o treabă foarte bună împreună din moment la ce la început nu ne dădea nimeni nici o șansă, iar acum stăm foarte bine în clasament, pe locul 5, la doar 3 puncte de fotoliul de lider”, a declarat suceveanul care a adunat trei selecții în tricoul primei reprezentative a României.

Mugur Bolohan speră ca forma bună a echipei unde activează în prezent să fie confirmată și sâmbătă, pe Areni. „Îmi pare rău că jucăm la Suceava într-un moment în care Rapid are mare nevoie de puncte. Noi însă traversăm o perioadă foarte bună, așa că venim să câștigăm acest joc. Știu că sunt unele probleme financiare la Rapid, însă sunt sigur că cei de acolo vor reuși să depășească aceste greutăți și se vor salva de la retrogradare”, a precizat cel ce a îmbrăcat în cariera sa de jucător tricoul formațiilor Rapid București, Dinamo sau Universitatea Craiova.

Chiar dacă este stabilit de foarte mulți ani în Capitală, Bolohan spune că nu s-a rupt total de orașul în care s-a născut. „La Suceava mi-au rămas părinții și prietenii cu care am copilărit, sunt mândru de originile mele bucovinene. De fiecare dată de sărbători vin acasă. Aș dori să se întâmple asta mai des, însă Suceava este destul de departe de București, iar în meseria asta nu poți să-ți iei liber când vrei” a mărturisit „Bolo”.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 21 Nov. 2013, 12:09 Diverse
Pe aceeași temă