„Spiru ne-a păcălit!”

25 Jan. 2009, 13:02 Diverse
„Spiru ne-a păcălit!

Adrian Câmpeanu (foto) și Dragoș Boboc spun că în realitate Jiul le datorează sume mari de bani și au arătat cu degetul spre conducerea echipei din Vale.

 

„În niciun caz Jiul nu ne datorează 230 de dolari sau 78 de dolari așa cum a declarat conducerea. În realitate sumele de bani sunt mult mai mari. Domnul Marian Spiru, vicepreședintele clubului, ne-a păcălit și pe la spate râdea de noi, i-am făcut și pe ăștia.

Adevărata poveste este că cei din conducere au atașat o anexă cu primele la Regulamentul de Ordine Interioară și nu la contractul de joc așa cum ne-am înțeles și cum era normal, astfel că acea anexă nu a avut nicio valoare la Federație. Jiul ne datorează vreo 5 prime restanță, plus contracte de joc, dar nu avem foaia oficială pentru că am fost păcăliți.

Din cele 21 de puncte doar 5 puncte ne-au fost plătite. Cred că sunt peste 3000 de euro pe care Jiul trebuie să-mi dea”,a spus jucătorul Câmpeanu.

 

 

Același lucru îl susține și Dragoș Boboc. „Am făcut memoriu pentru suma de 78 de dolari pentru că era singura sumă de care mă puteam lega pentru a deveni liber de contract. Pentru banii pe care clubul mi datorează nu am avut hârtie pentru că anexa atașată la Regulamentul de Ordine Interioară este zero la Federație”, spune Boboc.

 

Cei doi jucători afirmă că în ciuda celor întâmplate nu sunt supărați pe Jiul. „Chiar așa vrea să-mi cer scuze dacă am deranjat cu ceva. M-am simțit bine la echipă și consider că mi-am făcut datoria atâta timp cât am jucat acolo. Eu cred că avem caractere și asta am dovedit-o pe teren. Ne-am despărțit, dar viața merge înainte.

De oferte nu duc lipsă nici eu nici Boboc. Îi respect pe cei de la Petroșani și nu am regrete față de nimic. Ne-am despărțit și fiecare își vede de drumul lui”,a spus Câmpeanu.

 

Marian Spiru a afirmat că este dezamăgit că Jiul a lucrat cu astfel de caractere.”M-a deranjat ca a spus că nu avem caractere pentru că nu e deloc așa. Eu am pus suflet la Petroșani”, a spus Boboc

 

Articol scris de Loredana Juglea

25 Jan. 2009, 13:02 Diverse
Pe aceeași temă