Silvian Tothăzan și-a petrecut noaptea la spital

Mihai Andries 03 Apr. 2014, 11:09 Diverse
Silvian Tothăzan** și-a petrecut noaptea la spital

Fotbalistul Silvian Tothăzan, de la FC Farul, a ajuns la spital în noaptea de marți spre miercuri, acuzând dureri mari în zona abdominală, care urcau spre plex. În aceste condiții, mijlocașul de 21 de ani, care locuiește la mini-hotelul Farului, a sunat la 112, iar ambulanța care a venit l-a transportat, în jurul orei 12.00 noaptea, la Serviciul de Primiri Urgențe al Spitalului Clinic Județean Constanța, unde i s-au administrat calmante și i s-au făcut analize.

„Întrucât durerile urcau spre piept, am fost consultat și de un medic cardiolog, făcându-mi-se și un EKG. Controlul nu a relevat însă probleme cardiace. Probabil a fost ceva de la stomac sau de la ficat, urmând a mai face în acest sens un set de analize. În cele din urmă, durerile m-au lăsat, dar am petrecut noaptea la spital, întorcându-mă la stadion la ora 10.00″, a declarat Silvian Tothăzan, care nu a participat la antrenamentul de ieri, antrenorul Ștefan Nanu sugerându-i să se odihnească. „În privința meciului de sâmbătă, de la Suceava, aștept să văd ce va spune mâine (n.r. astăzi) antrenorul. Eu cred că aș putea juca”, a mai arătat Tothăzan.

Ștefan Nanu se confruntă cu probleme mari de lot pentru partida din deplasare cu Rapid CFR Suceava, meci extrem de important în ecuația play-out-ului. Astfel, nu vor putea juca, fiind accidentați, stoperul Constantin Bumbac, mijlocașul dreapta Sergiu Scărlătescu, mijlocașul stânga Alin Lădaru și vârful Cristian Cristea. Indisponibil, din pricina unei suspendări, este și celălalt vârf experimentat din lot, Cristian Silvășan, astfel că Fane Nanu nu îl are la dispoziție în atac decât pe tânărul Silviu Igiroșanu. În aceste condiții, este posibil ca principalul Farului să schimbe și așezarea tactică pentru meciul de la Suceava, trecând de la 4-4-2 la 4-1-4-1.

Sursa: Ziua Constanța

Mihai Andries 03 Apr. 2014, 11:09 Diverse
Pe aceeași temă