Sichitiu: „Rapid este într-un mare pericol, toată lumea de la club este îngrijorată”

Marius ANGHEL 03 Feb. 2014, 17:27 Diverse
Sichitiu:**

Fostul oficial al FC Rapid, Grigore Sichitiu, a declarat, luni, că gruparea giuleșteană este „într-un mare pericol”, precizând că jucătorii și conducătorii clubului sunt îngrijorați înaintea termenului din 14 februarie de la Tribunalul București în care se va supune aprobării planul de reorganizare.

„Întotdeauna am emoții pentru Rapid pentru că îmi doresc să continue și să revină acolo unde îi este locul. Nu cunosc planul de reorganizare pentru că nu am lucrat la el, dar sper ca el să treacă. Toată lumea de la club e îngrijorată și apăsată de această situație, sunt probleme financiare foarte mari. Clubul este într-o situație extrem de grea și sper ca proprietarii să salveze Rapidul. Domnul Zamfir dacă nu găsește pe cineva să vină lângă dânsul este obligat să vândă. Până acum nu a venit nimeni cu bani ca să rezolve problemele. Oricine cu bani din țară sau din străinătate este binevenit pentru că Rapid este într-un mare pericol”, a spus Grigore Sichitiu.

Fostul fotbalist al echipei giuleștene Robert Niță a declarat că nu se aștepta ca Rapid să ajungă într-o situație atât de dificilă din punct de vedere financiar. „Sper ca Rapid pentru ceea ce înseamnă încă în fotbalul românesc să promoveze, dar să vedem pe 14 februarie dacă și judecătorii sunt de acord. Eu nu credeam că Rapid va ajunge într-o asemenea situație. Din păcate pentru Rapid în februarie chiar s-ar putea scufunda planeta, cum îi plăcea domnului Copos să spună”, a menționat fostul atacant.

FC Rapid se confruntă cu mari probleme financiare de aproximativ un an și jumătate, clubul care activează în prezent în Liga a II-a aflându-se în procedura de insolvență din 7 decembrie 2012.

Aprobarea planului de reorganizare a fost amânată în mai multe rânduri de Tribunalul București din cauza contestațiilor depuse de diverși creditori, iar următorul termen este programat în 14 februarie.

Grigore Sichitiu și Robert Niță s-au aflat printre cei 40 de candidați care au susținut, luni, examenul pentru ocuparea celor 27 de posturi de observatori, scoase la concurs de Liga Profesionistă de Fotbal. Ei au fost admiși.

Articol scris de Marius Țone (Mediafax)

Marius ANGHEL 03 Feb. 2014, 17:27 Diverse
Pe aceeași temă