Și oficialii Vâlcei își îndreaptă privirile către echipa secundă: „Vrem să-i dăm o nouă față”

Marius ANGHEL 23 Jan. 2014, 15:09 Diverse
Și oficialii Vâlcei își îndreaptă privirile către echipa secundă:**

Văzând noul trend în fotbalul românesc, CSM Râmnicu Vâlcea și-a îndreptat și ea privirea către echipa secundă. Formația a doua a vâlcenilor evoluează pe stadionul din Măciuca și este înscrisă în campionatul Ligii a IV-a.

Conform spuselor managerul general al clubului din Zăvoi, Lucian Munteanu, CSM Râmnicu Vâlcea II nu a avut parte de prea multă atenție în tur, însă din a doua parte a campionatului alta va fi politica în privința satelitului.

Oficialul oltean a vorbit pentru site-ul oficial al CSM-ului despre activitatea formației din Liga a IV-a. „Clubul CSM Râmnicu Vâlcea are și echipa a doua care este înscrisă în campionatul județean, Liga a IV-a, Seria Sud. În tur, CSM II și-a disputat meciurile pe stadionul din Maciuca. Din păcate, fiind prinși cu foarte multe probleme ce au apărut după preluarea clubului în vară, am neglijat această echipă pentru care au evoluat câțiva salariați ai sponsorului principal, SC Damila SRL, o parte dintre fotbaliștii care au terminat perioada de juniorat la club, doi-trei jucători de la echipa mare și câțiva juniori de la centrul nostru. Nu era un lot numeros și, în plus, aproape niciodată aceeași jucători la două meciuri diferite.”

De la CSM II se va putea face pasul către echipa mare

În schimb, în retur lucrurile vor lua o întorsătură de 180 de grade, iar CSM II va primi altă atenție: „În retur vrem să dăm o nouă față echipei a doua, să formăm un nucleu de jucători cu care să abordăm a doua parte a campionatului. Vom dedica pentru CSM II și un spațiu special pe site-ul nostru, www.csmrmvl.ro, acolo unde vom avea toate informațiile legate de echipa a doua. Juniorii mai mari ai CSM-ului vor putea evolua aici și, de ce nu, să facă pasul către echipa mare. Fiecare copil din centrul nostru poate ajunge la un moment dat la prima echipă, ultimul exemplu în acest sens fiind Denis Dumitrascu (foto) pe care Claudiu Niculescu l-a luat în lot încă de anul trecut”, a mai declarat Lucian Munteanu.

Marius ANGHEL 23 Jan. 2014, 15:09 Diverse
Pe aceeași temă