Sepsi OSK încheie anul cu un eveniment complex la Sala Sporturilor „Szabo Kati” din Sfântu Gheorghe

Marius ANGHEL 16 Dec. 2016, 12:44 Diverse
Sepsi OSK încheie anul cu un eveniment complex** la Sala Sporturilor

La prima prezență în Liga 2, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a avut un parcurs foarte bun în campionat, după 21 de etape clasându-se pe locul 5, cu 35 de puncte. Echipa pregătită de Valentin Suciu are cu patru puncte mai puține față de a doua poziție promovabilă, ocupată de UTA Bătrâna Doamnă, sau la trei puncte de locul de baraj ce duce în Liga 1, pe care se află FC Brașov, însă are un meci mai puțin disputat, 18 față de 19 câte au primele clasate.

Clubul din Covasna a strâns în cele 18 meciuri jucate 10 victorii, 5 egaluri, 3 înfrângeri și un golaveraj foarte bun, 30 de goluri marcate și 16 primite. Chiar dacă echipa nu a evoluat în ultima etapă programată în acest an, deoarece i-a venit rândul să stea, Sepsi OSK va intra în vacanță abia începând cu acest final de săptămână.

Clubul Sepsi OSK organizează astăzi, de la orele 17:00, serbarea de închidere de an. Evenimentul va avea loc în Sala Sporturilor „Szabo Kati” din Sfântu Gheorghe. Cu acest prilej, conducătorii și sponsorii echipei din această primă parte a sezonului, se vor duela într-un meci demonstrativ de fotbal.

„Totodată, și antrenorii clubului vor încerca să învingă pe teren selecționata părinților. Se anunță un eveniment interesant, la care sunt invitați toți iubitorii sportului rege”, se mai arată într-un comunicat al echipei Sepsi OSK.

Marius ANGHEL 16 Dec. 2016, 12:44 Diverse
Pe aceeași temă