Îndemn la culturalizare! Jucătorii de la ASU Politehnica au primit carduri la biblioteca Universității din Timișoara. Elevii lui Petruescu, în elementul lor și nu prea

Anda DELIU, Marius ANGHEL 19 Feb. 2019, 18:09 Diverse

Fotbaliștii și alți angajați ai echipei ASU Politehnica Timișoara au primit, marți, carduri la biblioteca Universității Politehnica din Timișoara, în cadrul unui eveniment dedicat premierii celor mai fideli cititori. Toată echipa, cu excepția juniorilor, a fost prezentă, alături de antrenorul Cosmin Petruescu.

După ce rectorul Viorel Șerban a premiat cei mai fideli cititori care împrumută cărți de la biblioteca UPT, una dintre cele mai mari și moderne de profil din țară, s-a trecut la înmânarea cardurilor pentru jucătorii echipei care activează în Liga 2. Rând pe rând, fotbaliștii au primit carduri personalizate, cu numele și poza. Singurii absenți au fost juniorii din grupa lui Iulian Prodana cooptați în lotul echipei mari, care erau la ore la școală. De asemenea, carduri au primit și cei din stafful tehnic, precum și cei din organigrama clubului de fotbal.

Evenimentul a inclus și un moment artistic, un recital de 15 minute susținut de artistul Horia Crișovan, care a interpretat câteva piese la chitară.

Căpitanul Cristian Scutaru dă „lecții de jurnalism” în bibliotecă

Înainte de eveniment, jucătorul Cristian Scutaru și-a manifestat supărarea pe modul în care Liga2.ro relatează detaliat informații despre echipă pentru cititori. În aceeași zi în care site-ul nostru a relatat cum Alexandru Pelici l-a certat pe Tiberiu Istrătescu, respectiv Cosmin Petruescu, Cristian Scutaru și Ioan Mera l-au certat pe Rareș Murariu.

Cristian Scutaru a avut altă interpretare a informațiilor. „De ce scrii mereu urât de noi? Ai fost cu Ripensia în cantonament în Antalya, de scrii de ei așa frumos?”, au fost reproșurile lui Scutaru la adresa reporterului.

Alături de Scutaru stătea chiar antrenorul Cosmin Petruescu, care râdea, în loc să ia atitudine. De altfel, de când Petruescu a venit la ASU Politehnica, fotbaliștii au „sărit calul” în dese rânduri cu reprezentanții presei timișorene, ceea ce nu se întâmpla când echipa era antrenată de Sorin Brîndescu sau Bogdan Andone.

Articol scris de Anda DELIU

Anda DELIU, Marius ANGHEL 19 Feb. 2019, 18:09 Diverse
Pe aceeași temă