Se decide soarta FC Rapid: miercuri se vor semna actele prin care Moldovan va deveni oficial patron

Marius ANGHEL 24 Mar. 2014, 18:30 Diverse
Se decide soarta FC Rapid:** miercuri se vor semna actele prin care Moldovan va deveni oficial patron
  • Viorel Moldovan a ajuns la un acord cu Adrian Zamfir pentru preluarea clubului Rapid.

 

UPDATE 17:15 – Cel mai probabil miercuri se va ajunge la un acord și vor fi semnate actele.


UPDATE 16:00 – Viorel Moldovan a mers la antrenamentul echipei și așteaptă ca avocatul său să finalizeze contractul prin care Adrian Zamfir îi va cesiona acțiunile tehnicianului. Este posibil ca astăzi să nu se finalizeze tranzacția deoarece nu sunt gata toate documentele necesare.


UPDATE 14:00 – Viorel Moldovan nu va conduce antrenamentul programat pentru ora 15:00, deoarece va participa la negocierile cu Adrian Zamfir. Locul tehnicianului va fi ținut de secundul Sandu Tăbârcă.


În cursul zilei de luni urmează să semneze actele prin care fostul atacant al naționalei va deveni oficial patron în Giulești. În acest moment avocatul tehnicianului rapidist se ocupă de redactarea contractului prin care Adrian Zamfir îi cesionează acțiunile pe care le deține la Rapid.

În spatele lui Moldovan se află un grup de oameni de afaceri dispuși să investească în fotbalul românesc. Se pare că unul dintre ei este din domeniul imobiliar, iar celălalt are investiții importante în agricultură.

Viorel Moldovan și prietenii săi au pregătit deja 500.000 de euro pentru a achita salariile restante către jucători și angajați, după ce vor semna actele de preluare. Astfel, giuleștenii au șanse mari să treacă planul de reorganizare, termenul fiind programat pe 28 martie.

Articol scris de Victor STOICESCU

Marius ANGHEL 24 Mar. 2014, 18:30 Diverse
Pe aceeași temă