Clubul din Liga 2 pe care Dumitru Dragomir l-ar putea prelua! Ține constant legătura cu actualul patron: „Îmi este ca un frate”

Marius ANGHEL 02 Jul. 2019, 08:55 Diverse
Clubul din Liga 2 pe care Dumitru Dragomir l-ar putea prelua!** Ține constant legătura cu actualul patron:

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir (73 de ani), ar putea fi protagonistul unei reveniri neașteptat în fotbalul românesc. Omul care a condus cu mână de fier LPF ar putea prelua echipa din Liga 2 Daco-Getica București.

Libertatea susține că Dumitru Dragomir ar fi tratat preluarea echipei Daco-Getica de la patronul actual al clubului din București, Ilie Ciuclea.

Omul care bagă bani la fosta Juventus București ar fi tentat să vândă clubul și ar fi discutat cu „Corleone”. Conform sursei citate, prețul tranzacției este cuprins între 500.000 de euro și 1 milion de euro. Totuși, Dragomir ar putea deveni și investitor, alături de Ciuclea.

Contactat de sursa citată, fostul președinte al LPF nu a confirmat mutarea: „Mă întâlnesc des cu Ilie Ciuclea, îmi este ca un frate. Am vorbit despre club în general și despre centrul de copii și juniori, în special, nu despre posibilitatea de a prelua eu echipa. Sfaturi voi da tot timpul oamenilor din fotbal”.

Daco-Getica s-a salvat de la retrogradarea în Liga 3 pe finalul campionatului recent încheiat, după ce în 2018 retrogradase în Liga 2, după un singur sezon în Liga 1.

Clubul din cartierul Colentiva a fost nevoit să-și schimbe denumirea în vara anului 2018, după ce, în decembrie 2017, Juventus Torino, campioana din Italia, a somat-o să facă acest lucru. „Bătrâna Doamnă” are licență oficială de la UEFA pentru numele de Juventus pe tot teritoriul Europei și vrea să-și deschidă școli de fotbal pe continent.

Daco-Getica a încheiat sezonul recent al Ligii 2 pe locul 11, la egalitate cu alte trei echipe aflate sub ea (Ripensia, UTA și SSC Farul), fiindcă a stat mai bine în clasamentul special. Echipa e antrenată de Marius Baciu.

Marius ANGHEL 02 Jul. 2019, 08:55 Diverse
Pe aceeași temă