SCU ia în discuție retragerea drepturilor de folosință a numelui și culorilor de către UTA S.A.

Marius ANGHEL 21 Jan. 2014, 17:11 Diverse
SCU ia în discuție retragerea** drepturilor de folosință a numelui și culorilor de către UTA S.A.

În data de 8 ianuarie 2014, așa zisul finanțator principal al UTA-ei și-a luat angajamentul că în data de 20 va propune comitetului creditorilor un plan de reorganizare al UTA S.A. ce urma să cuprindă un grafic transparent de plată a datoriilor din urmă și a cheltuielilor curente, dintr-un buget total care să cuprindă sumele necesare pentru redresarea situației. Ieri ne-am convins că toate acele angajamente au reprezentat încă o păcăleală din partea aceluiași personaj dubios care continuă să se comporte reprobabil, dă declarații aiuritoare, jignește angajații clubului și pătează iremediabil imaginea „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc.  De la promisiunile luate și planul aprobat și asumat s-a ajuns la același scenariu în care Adrian Marțean nu a făcut nimic înafară de a invoca alte pretexte care chipurile l-ar împiedica să finanțeze clubul.

Considerăm că este de datoria noastră să stopăm acest circ, ca un act de demnitate al suporterilor unei echipe de care suntem mândri, o echipă cu atâtea performanțe și respectată de o țară întreagă. UTA nu este compatibilă cu showul tabloidal al lui Adrian Marțean, un individ care a fost lăsat să ducă echipa spre moarte în poate cel mai urât mod posibil. Din aceste cauze, plus multe altele pe care fiecare utist le simte, în Adunarea Generală a Suporter Club UTA de duminică, 26 ianuarie, se va lua în discuție retragerea dreptului de folosință a numelui și culorilor UTA-ei de către UTA S.A., o formă hidoasă lăsată fără fond de Adrian Marțean și Giovanni Catanzariti. Suporter Club UTA și de altfel toți utiștii le-au acordat șansă după șansă celor doi însă, din păcate, UTA a ajuns într-o situație insuportabilă, în care se îndreaptă vertiginos spre faliment, în ciuda tuturor eforturilor făcute de noi în ultima vreme. Ne pare rău de toți jucătorii, antrenorii și angajații clubului care nu și-au luat drepturile pentru munca pe care au prestat-o și îi rugăm să nu aibă restentimente față de UTA și suporterii ei, ci să se îndrepte împotriva celor care i-au păcălit cu rânjetul pe buze.

Îi așteptăm pe toți membrii Suporter Club UTA să participe la Adunarea Generală de duminică, 26 ianuarie ora 18 la Old Lady`s Pub, și în același timp îi invităm pe toți utiștii să ne trimită opiniile lor pe adresa de mail [email protected], să ne scrie pe facebook, pe forum sau la secțiunile de comentarii ale siteurilor de știri – cărora le mulțumim pentru colaborarea excelentă.

Suporter Club UTA                                                                                                 21.01.2014

Marius ANGHEL 21 Jan. 2014, 17:11 Diverse
Pe aceeași temă