SCM Râmnicu Vâlcea se pregătește să-și înceapă activitatea. Se caută șapte antrenori și un preparator fizic

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 18 Jun. 2017, 13:42 Diverse

După perioada necesară parcurgeri pașilor legali de constitituire a clubului, din această săptămână, SCM Râmnicu Vâlcea, clubul înființat de primăria locală pentru a suplini desființarea CSM-ului, și-a demarat activitatea.

Consiliul de Administrație al SCM Râmnicu Vâlcea a avut săptămâna trecută prima ședință, acesta fiind alcătuit din Marius Țuca (director club), Gabriel Băjan (reprezentant Consiliul Local), Jean Turmacu (președinte secție fotbal), Ionuț Didoiu (reprezentant primar) și Maria Gheoculescu (contabil). Membrii Consiliului de Administrație al SCM l-au desemnat pe fostul președinte al CSM Râmnicu Vâlcea și Metalul Reșița, Jean Turmacu (foto mic), să se ocupe de organizarea secției de fotbal a clubului nou înființat.

„Voi propune zilele viitoare pentru angajare la SCM a șase antrenori, un antrenor de portari și un preparator fizic. Orice copil de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, cu vârsta între 5 și 19 ani, este binevenit la SCM. Înscrierile se fac la secretariatul clubului de la stadionul Municipal din Zăvoi. Întreaga instruire a juniorilor la SCM va fi gratuită, nu se vor percepe niciun fel de taxe, iar antrenamentele se vor efectua pe noul teren sintetic și pe terenurile cu iarbă din Zăvoi și de la Căzănești”, a declarat Jean Turmacu.

La stadionul Municipal din Zăvoi încă se lucrează la terenul sintetic, care a fost reabilitat complet. De asemnea, suprafața gazonului sintetic a fost mărită și urmează a fi schimbată complet. S-a montat deja și un nou gard împrejmuitor.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 18 Jun. 2017, 13:42 Diverse
Pe aceeași temă