S-au pus în vânzare biletele la CSM – Dinamo

Marius ANGHEL 30 Aug. 2013, 11:38 Diverse
S-au pus în vânzare biletele** la CSM - Dinamo

Începând de ieri, într-un cort special amenajat din centrul orașului Râmnicu Vâlcea (la Ceas), s-au pus în vânzare biletele pentru amicalul de prezentare al echipei CSM, cu Dinamo București.

Ieri, biletele au fost comercializate doar în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea. De astăzi, tichetele de acces la CSM – Dinamo se scot la vânzare și la stadionul din Zăvoi și se fac eforturi pentru înființarea încă a unui punct de comercializare la Cinema „Flacăra” din zona Ostroveni.

„Se scot la vânzare circa 6.500 de bilete, sperăm să le vindem pe toate” a spus directorul general adjunct al clubului, Bogdan Medrea.

Astfel, pentru un loc la peluze, costul unui bilet este de 5 lei, 10 lei vor plăti fanii pentru tribuna I și 8 lei pentru tribuna a II-a, în timp ce pentru 20 lei vor lua loc la tribuna oficială.

Amicalul de lux CSM Râmnicu Vâlcea – Dinamo București se va disputa sâmbătă, de la ora 11,00, pe Stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea. Înaintea jocului va avea loc prezentarea oficială a lotului antrenat de Claudiu Niculescu.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 30 Aug. 2013, 11:38 Diverse
Pe aceeași temă