S-a împărțit „cașcavalul” la Bușteni

13 Feb. 2012, 12:22 Diverse
S-a împărțit „cașcavalul

Peste 30.000 de lei au fost puși, la „bătaie” la Cupa Orașului Bușteni la fotbal în sală, încheiată duminică, odată cu „Zilele orașului”. Seturi complete de echipament, cupe, diplome, medalii și premii în bani (de la 4000 de ron – câștigătoarea, scăzând câte 500 de ron, până la 1500 de lei, ultima clasată, locul 6), au reprezentat o „miză” bună pentru competitoare, pe parcursul a câteva săptămâni de fotbal în sală.

Ziua finalelor a fost una „animată” la propriu: majorete, șampanie, confetti și Ilie Dobre – crainic al sălii, la finală, una în care, la echipa câștigătoare, aceea a cartierului „Zamora”, și-a făcut loc și Dani Oțil.
Mai întâi, în finala „mică”, echipa „Silva” a învins cu 7-5, după penaltiuri, echipa „Poiana Țapului” (scorul la finalul celor două reprize fiind de 3-3, cu gol în ultima secundă, marcat de cei care au pierdut, pânș la urmă medalia de bronz).

Apoi, în finala pentru locul I, „Zamora” – cu primarul Emanoil Savin și fiul său – Alexandros, în echipă, a câștigat cu 5-3 meciul cu „Valea Albă”, golruile fiind marcate de Berbec (4 goluri, fostul jucător de la Caraimanul oferind un adevărat spectacol pe parchet) și Ovidiu Gheorghe, pentru învingători, respectiv Geambazu ( arbitru asistent de liga a II-a), Teodorescu și Brânză, pentru învinși. Finala, arbitrată de „Bebe” Zahiu și Răzvan Ioana, a fost urmărită de câteva sute de spectatori, care au umplut sala din Bușteni, toți jucătorii așteptând… premierea și serbarea de după

Articol de Marian DIMA

13 Feb. 2012, 12:22 Diverse
Pe aceeași temă