Rotariu și Caniggia, reîntâlnire după 22 de ani!

09 Feb. 2012, 19:45 Diverse
Rotariu și Caniggia,** reîntâlnire după 22 de ani!

FC Timișoara a pierdut cu 2-0 al treilea meci amical jucat în Spania, 0-2 cu ȚSKA Moscova. Meciul a fost urmărit de fostul antrenor al lui Real Madrid și al naționalei Serbiei, Radomir Antic, dar și de argentinianul Claudio Paul Caniggia.

Caniggia, care a participat cu naționala Argentinei la trei turnee finale de Campionat Mondial, este stabilit la Marbella, localitatea care a găzduit meciul amical între timișoreni și moscoviți.

Argentinianul l-a recunoscut pe secundul timișorenilor, Iosif Rotariu, cu care a discutat pentru câteva minute înainte de meci. Cei doi s-au revăzut după 22 de ani, ei fiind adversari în meciul România – Argentina, de la Campionatul Mondial din Italia (1990), încheiat la egalitate, 1-1. Rotariu a reușit în acel meci să îl anihilieze pe Diego Armando Maradona, iar egalul obținut de tricolori le-a permis acestora să termine pe locul doi în grupă și să se califice în optimile de finală, fază în care România a fost însă învinsă de Irlanda.

Caniggia a fost unul dintre cei mai rapizi atacanți din toate timpurile. Vicecampion mondial în 1990 cu Argentina, înaintașul a evoluat, pe rând, la trupe celebre precum River Plate, Hellas Verona, Atalanta, AS Roma, Benfica Lisabona, Boca Juniors, Dundee United, Glasgow Rangers, încheindu-și cariera în Qatar.

Articol scris de Radu FAUR
Foto: poli.tm.ro

09 Feb. 2012, 19:45 Diverse
Pe aceeași temă