Ricardo și Amione se despart greu de Arad!

Marius ANGHEL 05 Jan. 2013, 13:08 Diverse
Ricardo și Amione** se despart greu de Arad!

Hotelul președintelui „Bătrânei Doamne” s-a dovedit foarte primitor pentru doi dintre fotbaliștii străini sosiți în toamnă la Arad. Gabriel Amione (foto) și Ricardo Caichjian nu au părăsit nici la această dată orașul, deși atacantul italian nici măcar nu a fost legitimat, iar mijlocașul argentinian (care a evoluat în „alb-roșu” doar o repriză) a fost informat de o lună de zile că nu se va mai conta pe serviciile sale.

„Nu au unde să meargă, din câte mi-au spus. Îi mai țin aici, ce să fac, deși am tot mai puține de-a face cu UTA. Sunt tot mai hotărât să mă retrag de la club, singur nu mai pot să continui, iar de la omul de afaceri din Germania nu am mai primit niciun semn”, ne-a mărturisit Giovanni Catanzariti.

Inițial, șeful „alb-roșiilor” afirma că cel puțin cu Gabriel Amione ar avea și alte planuri, în sensul în care acesta ar putea intermedia sosirea unor fotbaliști străini în Calea Aurel Vlaicu. Deocamdată, singurii „stranieri” pe care Adrian Falub dorește să conteze și în retur sunt Patrice Feussi și Maximiliano Laso, care ar trebui să se întoarcă din Franța, respectiv Argentina, odată cu reunirea lotului, de pe 14 ianuarie. 

În dreptul lui Remo Amadio există semne de întrebare, italianul urmând să rămână doar dacă UTA nu-și permite un nou portar senior după renunțarea la Smaranda.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 05 Jan. 2013, 13:08 Diverse
Pe aceeași temă