Revoltă la Pandurii! Juniorii s-au săturat să se schimbe printre resturi de țigări și materiale de construcții. „Acum ceva timp, aceste vestiare erau printre cele mai frumoase din țară”

Marius ANGHEL 14 Feb. 2018, 12:35 Diverse

În ciuda tuturor problemelor financiare pe care le traversează, Pandurii reușește totuși să supraviețuiască la limită și să își continue activitatea, în speranța că vor veni și zile mai bune. Dacă la prima echipă s-a reușit în această iarnă să se aducă alți câțiva jucători noi, momiți cu ceva prime de instalare, pentru a se încerca salvarea de la retrogradare din Liga 2, la una dintre grupele de juniori ale clubului membrii acesteia sunt nemulțumiți de condițiile de care dispun și au decis să își spună oful pe o rețea de socializare, poate așa vor fi băgați în seamă.

Vestiarul unde se schimbă juniorii Under 17 ai clubului Pandurii a fost transformat într-un loc pentru fumat și depozit de materiale pentru muncitori. Membrii acestei grupe fac un apel de ajutor către noul director sportiv al gorjenilor, Emil Dică.

„Vestiarul unde se schimbă juniorii de la Pandurii Târgu Jiu, transformat în loc de fumat și depozit de materiale pentru muncitori.
Sincer, acum ceva timp, aceste vestiare în care se schimbau juniorii erau printre cele mai frumoase din țară. Acum, baia și dușurile au fost transformate în bucătarie și bar, vestiarul unde se schimbă juniorii este un focar de infecție, fiind transformat în loc pentru fumat de către muncitori și depozit de materiale. Domnule Dică, vă rugăm, luați măsuri. Nu este posibil să punem copiii să se schimbe într-un asemenea loc”
, au transmis membrii echipei under 17 a clubului Pandurii, pe pagina lor de facebook.

Cât privește noul stadion din Târgu Jiu, care trebuia să fie gata de aproximativ un an, autoritățile locale așteaptă noi fonduri pentru ca lucrările să fie încheiate. În tot acest timp, Pandurii își dispută meciurile de pe teren propriu la Motru, după ce ani buni a jucat la Drobeta Turnu Severin.

Echipa de juniori under 17 a clubului Pandurii, antrenată de Florin Popete, se pregătește în această perioadă la baza sportivă de la Târgu Jiu.

Marius ANGHEL 14 Feb. 2018, 12:35 Diverse
Pe aceeași temă