Prima experiență ca antrenor a lui Emil Dică s-a încheiat după doar câteva antrenamente. Situație explozivă la echipa din Câmpulung, lider în Liga a 4-a Argeș

Marius ANGHEL 29 Jan. 2020, 12:46 Ligi județene

Prima experiență ca antrenor principal a lui Emil Dică (37 de ani) s-a încheiat prematur, după doar câteva antrenamente conduse și niciun meci oficial susținut. Echipa pe care a preluat-o la începutul acestui an se află la un pas de desființare. Clubul de fotbal din Câmpulung, înființat vara trecută și numit, pompos, Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung Muscel, a rămas fără conducere, președinte și vicepreședinte, și antrenor, demisionari după ce au fost dați afară din biroul primarului Liviu Țâroiu.

Echipa de fotbal a orașului Câmpulung, lider în pauza de iarnă în Liga a 4-a Argeș, e pe punctul de a se desființa, scrie Sport Muscel. Scânteia care poate arunca în aer clubul s-a produs marți dimineața, când reprezentanții conducerii echipei de fotbal au fost dați afară din biroul primarului Liviu Țâroiu, după cum susține președintele Eduard Bînă. După acest eveniment, s-a luat decizia ca întreaga conducere, formată din președintele Bînă, vicepreședintele Alexandru Lulea și antrenorul principal Emil Dică, să demisioneze, iar acest lucru a fost anunțat în vestiar, înaintea antrenamentului de după-amiază.

Drept urmare, antrenamentul s-a anulat, astfel că fiecare jucător și-a luat bagajul și a plecat, prima impresie fiind aceea că liderul Ligii a 4-a Argeș urmează să se desființeze. La primărie se mersese pentru a se vorbi despre salariul restant din luna decembrie și câteva prime de joc neachitate.

Ulterior, pe seară, între demisionari și primarul Liviu Țâroiu a mai existat o discuție în care s-a stabilit ca cei trei să plece, urmând ca de astăzi să se caute variante pentru ca altcineva să preia echipa înființată vara trecută.

În prima parte a campionatului, Gheorghe Mihali (etapele 1-13) și Alin Durdun (etapele 14-19) au fost antreonrii echipei. După îndepărtarea lui Mihali, deși echipa era pe primul loc și nu pierduse niciun meci în campionat, fostul internațional a lansat o serie de acuzații la adresa lui Eduard Bînă.

După 19 etape, Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung ocupă locul 1 în Liga a 4-a Argeș, cu 52 de puncte, fiind la egalitate cu Voința Budeasa, care are un golaveraj mai slab.

Cum a comentat Eduard Bînă situația explozivă de la Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung Muscel:

Foto și video: Sport Muscel

Marius ANGHEL 29 Jan. 2020, 12:46 Ligi județene
Pe aceeași temă