Pandurii s-a salvat de la retrogradare, însă a rămas fără Emil Dică. Motivul care a dus la demisia directorului sportiv

Marius ANGHEL 04 Jun. 2018, 13:10 Campionat
Pandurii s-a salvat de la retrogradare, însă a rămas fără Emil Dică.** Motivul care a dus la demisia directorului sportiv

Pandurii Târgu Jiu n-a avut emoții în privința retrogradării în ultima etapă, în deplasarea de la Brăila. Gruparea gorjeană a făcut egal cu Dacia Unirea, scor 1-1, un rezultat care a ajutat ambele formații să rămână în Liga 2, având în vedere că liderul Dunărea Călărași a tranșat repede partida cu Metaloglobus București, echipă care a ocupat astfel ultima poziție care a dus în Liga 3.

Alexandru Pop a deschis scorul pentru brăileni în minutul 13, în timp ce George Tudoran a egalat după pauză, în minutul 51. Până la final, jucătorii de la Dacia Unirea și Pandurii au tras de timp, au pasat în propria jumătate, au ratat lejer și au bătut înapoi lovituri libere din situații bune de gol, pentru a nu da emoții adversarilor, astfel că jocul a dus la o remiză ce a salvat ambele cluburi și a condamnat-o pe Metaloglobus la retrogradare.

Pentru Pandurii urmează un nou termen de judecată în privința procesului de faliment și depinde de acest rezultat în privința continuării activității.

Evenimentele din cadrul clubului petrecute la Pandurii înaintea decisivului meci de la Brăila, cât și cele de după joc au dus însă la o demisie. Directorul sportiv Emil Dică a decis să plece de la echipa gorjeană, nemulțumit că Marin Condescu, șeful din umbră al clubului, promisese o primă jucătorilor, iar în dimineața partidei cu Dacia Unirea a schimbat sensul vorbelor sale. Cei 18.000 de lei promiși ca primă elevilor lui Adrian Bogoi pentru a obține un rezultat pozitiv au devenit primă pentru toți angajații clubului.

În plus, Dică era nemulțumit și de faptul că autoritățile locale din Târgu Jiu nu s-au implicat deloc în susținerea echipei și nici schimbări nu se întrevăd în viitor.

Pandurii a încheiat sezonul de Liga 2 pe locul 14, cu 42 de puncte, cu unul mai mult decât Metaloglobus, ultima retrogradată.

Marius ANGHEL 04 Jun. 2018, 13:10 Campionat
Pe aceeași temă