Rețeta Olimpia Satu Mare: sport și șuncă afumată de îți lasă gura apă!

Marius ANGHEL 17 Feb. 2017, 16:32 Diverse

Olimpia Satu Mare oferă o nouă imagine antologică în fotbalul românesc, dacă nu mondial. Președintele Attila Karda a transmis în repetate rânduri, în ultima perioadă, că la Satu Mare „se vrea performanță, iar pentru acest lucru noi facem eforturi”, însă imaginea observată miercuri la stadionul Olimpia, la convocarea jurnaliștilor pentru o conferință de presă de prezentare a achizițiilor și a planurilor de viitor ale clubului, e în premieră mondială. Eforturile pe care oficialul spune că le depune se pare că îl depășesc.

Miercuri, pe una dintre gurile de acces ale stadionului Olimpia din Satu Mare au fost expuse la uscat mai multe felii de șuncă. O imagine șocantă pentru o locație unde principala activitate ar trebui să o reprezinte jocul de fotbal.

„Ne-au fost prezentate noile achiziții, dar nu și acele bucăți de slăninuță scoase la zvântare pe culoarul prin care trec suporterii când vin la câte-o sămânță spartă. Slăninuțele sunt aduse de jucătorii care nu respectă indicațiile antrenorului Bogdan Andone, urmând să fie servite de întreaga echipă și sunt așezate strategic. Pare că se face o pregătire specială la Olimpia. Întâlnim CS Afumați în primul meci oficial de acasă, din noul an. Spor la îmbucat! Dar să nu aduceți Dunărea peste noi înaintea meciului de la Călărași. Că ați luat și un „urs” la echipă înaintea primului meci cu FC Brașov”, scrie, ironic, publicația sătmăreană Informația zilei.

Au uscat și covoare în direct la TV

Stadionul din Satu Mare nu este la prima astfel de imagine memorabilă pe care o transmite. În urmă cu mai puțin de trei luni, la meciul televizat pe care Olimpia l-a disputat cu Foresta Suceava, în tribunele stadionului au fost așezate la uscat mai multe covoare.

Olimpia Satu Mare a încheiat prima parte a sezonului Ligii 2 pe locul 4, la doar două puncte în spatele poziției a doua care asigură promovarea directă.

Marius ANGHEL 17 Feb. 2017, 16:32 Diverse
Pe aceeași temă