Răducioiu, la Arad pentru a intermedia aducerea unui adversar de calibru la inaugurarea noului stadion

Marius ANGHEL 18 Oct. 2016, 14:59 Diverse
Răducioiu,** la Arad pentru a intermedia aducerea unui adversar de calibru la inaugurarea noului stadion

Chiar dacă la ora actuală nu se cunoaște termenul real până la care noul stadion „Francisc Neuman” va fi gata, în baza relațiilor de prietenie pe care le are la Arad prin Liviu Ilea (director sportiv la Șoimii Pâncota), Florin Răducioiu s-a oferit să dea o mână de ajutor în găsirea unui adversar de calibru la inaugurare. Se vorbește despre grupări de Serie A, printre care și AC Milan, dar, deocamdată, totul e la stadiul de discuții.

Fostul atacant al naționalei României și însoțitorii săi, apropiați ai impresarului lui Marco Verratti, Giorgio Timpani și Emiliano Cristiani, s-au întâlnit cu viceprimarul Aradului, Călin Bibarț, care s-a arătat deschis pentru o colaborare. Edilul le-ar fi spus oaspeților săi că cel mai repede stadionul va fi finalizat în toamna anului viitor, un meci amical dintre UTA și una dintre forțele din Il Calcio urmând a fi legat cu cel mult 6 luni înainte.

Răducioiu, Timpani și Cristiani vor rămâne în Arad încă două zile, urmând – probabil – să se vadă și cu șefii echipei UTA. Italienii sunt atrași de talentele „Bătrânei Doamne”, urmând, să se poarte, din câte se pare, și discuții concrete despre unele dintre ei.

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 18 Oct. 2016, 14:59 Diverse
Pe aceeași temă