Primarul Timișoarei a pățit-o la ultimul meci de fotbal. „A fost un sabotaj.” S-a ales cu ochiul învinețit și patru copci. Ce i s-a întâmplat și marele său regret

Anda DELIU, Marius ANGHEL 19 Apr. 2019, 16:05 Diverse
  • Primarul Timișoarei, Nicolae Robu (63 de ani), s-a ales cu răni vizibile pe față, cu arcada stângă spartă și ochiul învinețit, după o accidentare suferită la ultimul meci de fotbal de sală jucat.
  • Părintele spiritual al ACS Poli, penultima din clasamentul Ligii 2, a mers săptămâna aceasta „șifonat” la Comitetul Internațional al City-Managerilor, unde a participat inclusiv city-managerul din San Francisco, dar și la conferința săptămânală de la partid (PNL), conferința de presă de la primărie și la ședința de Consiliu Local.

 

Nefericitul accident a avut loc luni seara, când Robu și alți amici joacă fotbal după ora 20 la Sala „Constantin Jude” (ocupând o poziție perfect viabilă de antrenament pentru echipele de baschet, handbal și futsal). Atunci, edilul Timișoarei s-a ales cu o lovitură într-o zonă delicată, arcada, iar urmările au fost patru copci și ochiul stâng învinețit.

„Ca să lămurim din start lucrurile, pentru cei care nu ați mai fost în contact cu mine în această săptămână, am niște ornamente pe față. Sunt de la ultimul joc de fotbal pe care l-am avut luni seara și nicidecum de la întâlnirile pe care le-am avut în timpul săptămânii cu cetățenii pe teme fierbinți, e adevărat, precum demolarea garajelor. Acolo, lucrurile au decurs frumos, amiabil, în bună înțelegere. Și la fotbal, de altfel, dar la fotbal se mai întâmplă accidente și, din nefericire, luni seara am pățit-o și m-am ales cu patru copci la arcadă, pe care mi-au spart-o, și cu alte răni”, a explicat Robu, astăzi, în conferința de presă săptămânală a PNL Timiș. Edilul are și un regret: „Luni, probabil, n-o să fiu apt de joc, încă, și voi face o pauză”.

A fost un adevărat „sabotaj”, deoarece primarul a dat, astfel, doar patru goluri, până s-a rănit. Nicolae Robu era învățat să își facă o normă de zece goluri pe meci. „La fotbal se mai întâmplă accidente și, din nefericire, luni seara am pățit-o și m-am ales cu patru copci la arcadă, pe care mi-am spart-o, și cu alte răni. Nu o să fiu apt de joc încă, așa că voi face o pauză. Accidentându-mă, evident că nu am mai putut să continui jocul. S-a oprit toată lumea când m-am accidentat. Când se sparge arcada, știți ce se întâmplă, e o sângerare abundentă și n-am reușit să dau decât patru goluri până la momentul acela. Nu mi-am făcut norma de zece. A fost un sabotaj făcut prin nepregătirea corespunzătoare a suprafeței de joc”, a mai precizat Nicolae Robu, un înfocat susținător al echipei ACS Poli.

Altfel, ACS Poli joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe arena Electrica, un meci cu Energeticianul, în cadrul etapei a 31-a a Ligii 2, un joc extrem de important pentru menținerea șanselor de a scăpa de retrogradare.

Articol scris de Anda DELIU

Anda DELIU, Marius ANGHEL 19 Apr. 2019, 16:05 Diverse
Pe aceeași temă