Prima reacție a lui Isăilă după excluderile de la naționala de tineret: „M-au impresionat…” Ce au făcut jucătorii imediat după ce au fost anunțați că sunt „out”

Marius ANGHEL 23 Mar. 2017, 11:10 Diverse
Prima reacție a lui Isăilă după excluderile de la naționala de tineret:

Daniel Isăilă, selecționerul naționalei de tineret, a oferit prima reacție după scandalul în care Ionuț Nedelcearu, Patrick Petre, Alin Dudea și Vlad Olteanu au consumat băuturi alcoolice în avionul care se îndrepta către cantonamentul din Spania.

Prin acțiunile lor, cei patru jucători ce aparțin de clubul Dinamo, Olteanu fiind împrumutat în Liga 2 la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, au încălcat grav regulamentul de ordine interioară, iar Daniel Isăilă a decis să renunțe la serviciile lor în vederea meciurilor de verificare cu naționalele de aceeași vârstă ale Rusiei și Danemarcei. Mai mult, Ionuț Nedelcearu, Patrick Petre și Alin Dudea se vor pregăti alături de echipa secundă a clubului din Ștefan cel Mare și vor fi sancționați și din punct de vedere financiar. Olteanu va fi, la rândul său, amendat de Dinamo.

Isăilă a vorbit pentru prima dată despre acest subiect și a dezvăluit că cei patru jucători i-au cerut scuze, atât lui, cât și colegilor, fiind de părere că fotbaliștii merită o a doua șansă. „Am vorbit în această dimineață (n.r. – ieri dimineață) cu ei, înainte de masă. Le-am comunicat decizia și le-a părut rău. Se vedea asta. Au venit personal și mi-au cerut scuze. În plus, la antrenament, au cerut scuze și în fața colegilor, iar asta m-a impresionat.

Fiecare este responsabil de actele pe care le face. Sper să se îndrepte. Fiecare merită o a doua șansă. Cât de rapid vor primi a doua șansă, depinde de ei. De cum se vor pregăti și cum se vor descurca în meciurile oficiale.

Trebuie să înțeleagă că acest comportament le-ar putea dăuna carierei. Atârnă greu în carieră. La prima abatere, aceste greșeli vor fi făcute publice din nou.

Dezamăgirea este și mai mare având în vedere că au vorbit cu Daum cu o seară înainte. Ei nu mai sunt copii. Au responsabilități, a spus Isăilă într-o transmisie live pe Facebook-ul FRF.

Articol scris de Andrei PAL (Mediafax)
Foto: FRF

Marius ANGHEL 23 Mar. 2017, 11:10 Diverse
Pe aceeași temă