Pentru Luceafărul, cu dragoste! Fanii sunt alături de echipă prin mica publicitate

23 Sep. 2011, 13:40 Diverse
Pentru Luceafărul, cu dragoste!** Fanii sunt alături de echipă prin mica publicitate

Pasiunea pentru fotbal nu are limite. Au demonstrat-o și doi suporterii ai nou promovatei în liga secundă, Luceafărul Oradea. Atașamentul lor față de echipa favorită a ajuns să fie exprimat și la anunțuri, la mica publicitate, într-un cotidian local. Așa se face că înaintea ultimei etape de campionat disputată, jucătorii orădeni au putut citi încurajările din partea acestora la rubrica „diverse”, unde, pe lângă „succese și goluri cât mai multe” li s-au cerut și „menținerea pe primele șase locuri”.

Înființată în urmă cu zece ani, formația orădeană nu are, încă, o galerie proprie dar acest lucru, după cum se observă, aproape că nici nu mai contează.

Cele două anunțuri:
„Susținătorii din Oradea, urează echipei de fotbal „Luceafărul Felix” din Sânmartin, noi succese și goluri multe acasă și în deplasare, sănătate multă jucătorilor și antrenorului. Din partea susținătorilor, Ciobanenco Mihai”

„Noi, susținătorii din Sânmartin, urăm noi succese jucătorilor și conducătorilor de la echipa „Luceafărul Felix” și să se mențină pe primele șase locuri. Din partea susținătorilor, Sălăjan Vasile, din Sânmartin”

Articol scris de Nicolae Mihalcea

23 Sep. 2011, 13:40 Diverse
Pe aceeași temă