Alexa, exuberant după ce a readus ACS Poli în Liga 1: „A fost cireașa de pe tort. E mai frumos să faci hora pe terenul rivalei”

Zâmbind cu gura până la urechi după victoria cu 3-0 în fața Metalului, tehnicianul echipei timișorene, Dan Alexa, și-a amintit că la ultimul meci de la Reșița a fost cât pe ce să-și dea demisia și a spus că ACS Poli merita fără niciun dubiu promovarea.

„Acest meci a fost cireașa de pe tort, a fost un sezon bun. Meritam să promovăm, suntem neînvinși de 21 de meciuri. Diferența era de 19 puncte de fapt, am arătat că meritam. Felicit jucătorii, stafful, mulțumesc celor care sunt alături de echipă. Mă bucur că am contribuit la promovarea echipe din orașul casei mele. Am fost aproape să-mi dau demisia după precedentul meci aici. Oamenii au avut încredere, mulțumesc domnilor Robu, Bojin, toți m-au ajutat…”, a declarat Dan Alexa la finalul meciului care a consfințit promovarea ACS Poli în prima ligă.

Originar din Caraș, Alexa a avut cuvinte de laudă atât la adresa propriilor jucători, cât și a adversarului de azi și a privit în urmă, la pașii greșiți, cu simțul umorului. „Era important să ținem de minge. S-a văzut că echipa a jucat cu promovarea pe masă. Apoi am făcut diferența cu jucătorii care au intrat. Am dovedit mult spirit și mă bucur că am obținut-o pe terenul lui Reșița. După noi a fost cea mai bună echipă, îl felicit pe Oprița. Au încercat să țină pasul cu noi. Am dorit mult promovarea asta, am dat un chix, dacă îl dădeam și pe al doilea deveneam director. Am reușit o promovare clară. E mai frumos să faci hora pe terenul rivalei, îți dă o satisfacție după ce a fost un duel sportiv, și cu declarații. Le doresc să reușească la anul”, a mai spus Dan Alexa.

ACS Poli s-a distanțat la 14 puncte față de Metalul Reșița și 12 față de CS Mioveni, are asigurate încă trei puncte în ultimele patru etape datorită retragerii echipei FC Olt și și-a îndeplinit obiectivul matematic: promovarea în Liga 1.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)
Foto: Marian CĂ‚RĂ‚VAN

Pe aceeași temă