„Operațiunea decopertarea” avansează în ritmul melcului pe stadionul Motorul. Chiar va juca UTA în sezonul viitor în Aradul Nou?

Marius ANGHEL 15 May. 2017, 19:15 Diverse

După ultimele rezultate din Liga a 2-a și aici vorbim și despre cele ale contracandidatelor UTA-ei din zona promovabilă, „roș-albii” se bate cu șanse bunicele de reușită pentru un loc de Liga 1. Dacă nu va termina pe locul 2, cel puțin prezența la barajul de menținere/promovare în elită e mai mult decât realistă, însă rămâne întrebarea unde va juca „Bătrâna Doamnă” în stagiunea ce urmează?

Astăzi, 15 mai, cu aproximativ două luni rămase până la prima rundă a noului sezon de Liga 1, stadiul lucrărilor de pe arena „Motorul” arată cum le vedeți în poze. Adică, „operațiunea decopertarea”, demarată în urmă cu 12 zile, avansează în ritmul melcului. Probabil, singurul miniescavator „detașat” în Aradul Nou nici nu poate face mai multe, dar nimeni nu împiedică Primăria să trimită mai multe utilaje pe „Motorul”. Ca mână de lucru, sunt vreo 8 oameni, care nu se spetesc nici ei, din moment ce nici la nivelul tribunelor, cu o capacitate de 4000 de locuri, nu s-a mișcat mare lucru în ultimele zile.

În fine, despre noua suprafață de joc ce va acoperi într-o bună zi arena din Aradul Nou nu se știe nici acum nimic oficial. Doar din surse din instituția de la kilometrul zero am aflat că se va apela la un teren sintetic, de genul celuia de la Chiajna, ce ar trebui să coste municipalitatea arădeană în jur de 400 de mii de euro. De urmărit…

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 15 May. 2017, 19:15 Diverse
Pe aceeași temă