O echipă din Liga 3 o invită pe FCSB să-și dispute meciurile de pe teren propriu în noua lor „casă”. „La noi e un stadion micuț, dar cochet”

Marius ANGHEL 23 Nov. 2018, 18:16 Diverse
O echipă din Liga 3 o invită pe FCSB să-și dispute meciurile de pe teren propriu în noua lor

Erik Lincar (40 de ani), antrenorul echipei din Liga 3 Turris Oltul Turnu Măgurele, liderul Seriei a 3-a, invită FCSB-ul să joace pe terenul lor, dacă nu găsește stadion.

FCSB are problemele în a-și găsi o arenă unde să își dispute meciurile de acasă pe care le mai are în 2018, după ce primăria București a decis închiderea Arenei Naționale pentru a reface gazonul. S-a vorbit despre Voluntari, Ploiești sau Giurgiu, însă Piteștiul e varianta cea mai aproape să găzduiască jocurile vicecampioanei.

Acum, Becali a primit o ofertă inedită de la echipa patronată de fiul lui Liviu Dragnea. Totuși, acest lucru va fi imposibil. Arena din Turnu Măgurele are 1.700 de locuri, iar pentru organizarea meciurilor din Liga 1 este nevoie de un stadion cu cel puțin 2.000.

„La noi este un stadion nou, micuț, dar cochet. Pe noua arenă pot fi organizate meciuri ale echipelor naționale de tineret și juniori, astfel că se ridică la niște standarde destul de bune. Cred că au și alte variante mult mai apropiate decăt la Turnu Măgurele. În plus, nu știu dacă e omologat pentru Liga 1, pentru că trebuie să ai un anumit număr de locuri, iar aici sunt doar 1.700 (n.r. – stadioanele pe care se organizează jocurile din Liga 1 trebuie sa aibă minim 2.000 de locuri acoperite). Nu știu dacă ar avea probleme cu fanii din oraș așa cum văd că au la Pitești. Nu știu dacă steliștii sunt majoritari în zona, pot sa fie împărțiți ca în alte părți – dinamoviști, rapidiști, cu Craiova… Aici se intră în zona de influență a Universității Craiova. Cred că un loc cu mai puțină presiune pentru ei ar fi la Giurgiu, unde ar avea mai multă liniște, nu e presiune din partea nimănui. Noi nu avem timp să ne gândim la problemele FCSB-ului, ne concentrăm pe treaba noastră”, a spus Lincar pentru Sport.ro.

FCSB mai are de jucat în acest an, pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaș (2 decembrie), Viitorul Constanța (8 decembrie) și CFR Cluj (20 decembrie), meciuri pe care ar putea să le desfășoare la Pitești, pe stadionul „Nicolae Dobrin”.

Marius ANGHEL 23 Nov. 2018, 18:16 Diverse
Pe aceeași temă