„Noul Giulești” va fi la Piatra Neamț dacă Rapid promovează în Liga I

Marius ANGHEL 20 Mar. 2014, 14:53 Diverse

În cazul în care vor reuși să promoveze în Liga I, rapidiștii vor disputa meciurile considerate cu risc maxim de acasă la Piatra Neamț, după cum au dezvăluit pentru Prosport apropiați ai clubului.

Giuleștenii au vrut inițial să treacă pentru licență stadionul de la Ploiești din cartierul „9 mai”, pe care a jucat până în sezonul trecut Astra Giurgiu. Însă, din cauza divergențelor apărute între cele două cluburi din cauza faptului că giurgiuvenii nu au achitat la timp banii pentru transferul lui Alexandru Ioniță II, rapidiștii au renunțat să mai treacă arena din Ploiești în dosarul de licențiere.

Astfel, administratorul judiciar a semnat un contract cu Ceahlăul, pentru a juca partidele cu risc maxim pe arena din Piatra Neamț.

Stadionul Giulești nu îndeplinește în acest moment criteriile de licențiere pentru că nu are sistem de încălzire al gazonului și este nevoie de mai multe lucrări de consolidare.

Stadionul Giulești (10/000 de locuri) a fost dat oficial în folosință pe 10 iunie 1939, când a inaugurat de regele României, Carol al-II-lea

Stadionul Ceahlăul (18/000 de locuri) a fost construit în 1935 și modernizat în 2007

Articol scris de Victor STOICESCU

Marius ANGHEL 20 Mar. 2014, 14:53 Diverse
Pe aceeași temă