Nemeș: „Încercăm să reevaluăm întreaga activitate de la club”

Marius ANGHEL 19 Jul. 2014, 15:03 Diverse
Nemeș:**

Instalat la începutul săptămânii, noul președinte al FC Bihor, Viorel Nemeș a început activitatea de analiză a situației de la club.

„Avem o activitate de analiză amănunțită, de la manager până la ultimul om din club. Continuăm în Liga a II-a din respect față de acest oraș și tradiția clubului, dar nici nu putem să ne batem joc de banul public, de aceea încercăm să reevaluăm în aceste zile întreaga activitate de la club, să vedem cum este situația și la Centrul de Copii și Juniori”, a declarat Viorel Nemeș.

Scopul declarat este acela de a tăia din cheltuieli, pentru că, odată cu retragerea sprijinului Primăriei, și bugetul este redus.

Chiar dacă la un moment dat s-a pus problema ca echipa să nu intre în cantonament, în cele din urmă, Adunarea Generală a Asociaților a formației orădene a stabilit ca jucătorii să susțină un stagiu de pregătire centralizată în această vară, care ca începe cel mai probabil în partea a doua a săptămânii viitoare.

Cât privește înscrierea echipei în campionat, cererea de înscriere a fost făcută deja cu data de 17 iulie, astfel că din acest punct de vedere situația este rezolvată, susține noul președinte al FC Bihor.

Tot în ultima ședință AGA s-a pus în discuție și desemnarea unui director sportiv, dar hotărârea luată a tins mai degrabă către o posibilă numire pe acest post, dacă situația o va cere pe parcurs.

Sursa: eBihoreanul
 

Marius ANGHEL 19 Jul. 2014, 15:03 Diverse
Pe aceeași temă