Moș Nicolae a ocolit Areniul!

Marius ANGHEL 07 Dec. 2013, 14:15 Diverse
Moș Nicolae** a ocolit Areniul!

Componentii divizionarei secunde Rapid Suceava au intrat in vacanta de iarna asa cum au facut-o la fiecare sfarsit de an: cu portofelele goale.

Conducerea „ceferistilor” trage nadejde ca situatia financiara se va remedia pe parcursul saptamanii viitoare, cand municipalitatea a promis ca va vira in conturile clubului o noua transa de bani din bugetul alocat pe anul in curs. Suma vehiculata, mai exact 50.000 de lei, este insa una insignifianta in conditiile in care jucatorii au restante salariale pe mai multe luni, iar o parte dintre ei sunt ofertati de alte formatii.

„Cred ca nu a fost an, fie vara, fie iarna, sa intram in vacanta cu salariile la zi. De fiecare data am plecat cu buzunarele goale. Nu stiu cum vor reusi sa tinem jucatorii care au oferte, nu stiu cum vom reusi sa-i convingem sa semneze prelungirea contractelor. Totul pleaca de la bani. Daca am reusi sa le achitam macar doua salarii acum la final de an, sunt convins nu ar vrea nimeni sa plece. Avem cele mai mici salarii din Liga a II-a. Macar pe alea sa le putem achita la timp. Sa nu mai vorbim ca vin lunile ianuarie, februarie, cand nu putem primi bani de la Primarie, iar atunci ar trebui sa facem un cantonament si sa aducem trei-patru jucatori”, a spus antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Printre jucatorii rapidisti ofertati de alte echipe se numara capitanul Florin Plamada, dorit de CSMS Iasi, Sumanariu, Cainari si veteranul Semeghin, adica exact patru din piesele care au dus greul la Rapid in sezonul de toamna al Ligii a II-a.

Primaria Municipiului Suceava a alocat in acest an echipei de fotbal Rapid un buget de 1 milion de lei noi. Concret insa, in conturile clubului de pe Areni au ajuns pana acum, in luna decembrie, doar jumatate din bani alocati pe hartie de autoritati.

Sursa: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL 07 Dec. 2013, 14:15 Diverse
Pe aceeași temă