Mini-hotelul echipei SCM Gloria Buzău, pus la dispoziția autorităților pentru a plasa în carantină persoane suspecte de coronavirus. Anunțul șefului clubului

Marius ANGHEL 20 Mar. 2020, 12:26 Diverse
Mini-hotelul echipei SCM Gloria Buzău,** pus la dispoziția autorităților pentru a plasa în carantină persoane suspecte de coronavirus. Anunțul șefului clubului

Dacă la Giurgiu și Târgu Jiu, hotelul din incinta stadionului de fotbal din oraș găzduiește persoane aflate în carantină după ce s-au întors în România, pentru a se evita răspândirea coronavirusului care a dus la pandemia COVID-19, conducătorul SCM Gloria Buzău a anunțat, joi, că și arena din Buzău este pregătită pentru a fi pusă la dispoziția autorităților. Directorul Ion Cazan spune că sportivilor clubului li s-a dat drumul acasă, iar mini-hotelurile echipelor de fotbal, respectiv rugby, pot fi cazate persoane suspecte de această boală care a creat haos pe întreg globul.

Directorul SCM Gloria Buzău spune că cele două spații de cazare pentru sportivi sunt pregătite pentru a fi puse la dispoziția autorităților dacă va fi cazul. 40 de locuri sunt disponibile.

„Vreau să informez cetățenii buzoieni că cele două spații, mini-hotelul de la fotbal, cât și mini-hotelul de la rugby, ceea ce înseamnă 20 de camere cu 40 de locuri, la momentul acesta sunt puse la dispoziția autorităților. În situația în care va fi nevoie, ele pot asigura izolarea personalului, conform precizărilor Comitetului pentru Situații de Urgență. Dar, asta doar dacă va fi cazul”, a transmis Ion Cazan într-o conferință de presă.

Șeful clubului din Buzău a vorbit și despre situația sportivilor și măsurile luate în această situație de urgență declarată în România.

„Toate măsurile au fost aduse personalului clubului, șefilor de secție, staffului tehnic, cât și sportivilor. S-a făcut o ședință cu toții șefii de secție prin care s-a urmărit, nu numai aducerea la cunoștință a măsurilor specifice stabilite, cât și a implementării și a poziției fiecărui șef de secție vezavi de aceste măsuri. După ședință s-a întrunit și Comitetul Director, unde, iarăși, s-au implementat totate măsurile stabilite la nivelul clubului. Întrucât federațiile române de profil, atât pentru secțiile individuale, cât și pentru secțiile de echipă, au decis suspendarea activității competiționale, și șefii secțiilor individuale din cadrul SCM Gloria Buzău au decis să întrerupă antrenamentele, au plecat acasă, urmând să stea izolați în această perioadă și să desfășoare antrenamentul personalizat stabilit de către șefii de secție”, a mai spus Ion Cazan.

Șeful secției de fotbal a SCM Gloria Buzău este Cristian Marian Lupu.

Echipa de fotbal a SCM Gloria Buzău e clasată pe locul 8 în Liga 2 în acest moment, după 24 de etape, cu 33 de puncte.

Foto și video: Gloria Buzău Fotbal

Marius ANGHEL 20 Mar. 2020, 12:26 Diverse
Pe aceeași temă