Mihai Vintilă rememorează anul 2014 la ceas aniversar: „După golul cu Astra, n-am dormit două nopți”

Marius ANGHEL 24 Feb. 2015, 13:24 Diverse
Mihai Vintilă rememorează anul 2014 la ceas aniversar:**

Atacantul echipei CS Mioveni, Mihai Vintilă, a împlinit, ieri, 26 de ani, ocazie cu care a fost felicitat de colegi și nu numai. Am stat și noi de vorbă la zi aniversară cu vârful de atac argeșean, acesta spunându-ne mai multe despre ce își dorește la zi aniversară, dar și despre anul 2014, cu bunele și cu relele pe care le-a avut.

– Mihai, ce-ți dorești la zi aniversară?
– Deși e ca un clișeu, așa, îmi doresc să­nătate, mai ales că eu am trecut prin mai multe greutăți și probleme cu piciorul, cu operații… Îmi doresc să fim sănătoși, eu și familia mea, să ne bucurăm de fotbal și să nu mai apară astfel de evenimente. Asta e cel mai important, și asta îmi doresc.

– Și pe plan profesional?
– Îmi doresc, și sunt sigur că o să avem, un retur la fel de bun sau cel puțin ca turul de campionat. Îmi doresc să ajut echipa când antrenorul apelează la serviciile mele și îmi mai doresc să ocupăm măcar locul 2 în clasament, dacă nu chiar primul, pentru că avem puterea să facem acest lucru. Și bineînțeles, ca orice jucător de atac, doresc să marchez goluri în meciurile în care sunt folosit.

– Cum a fost 2014 pentru tine?
– 2014 a avut multe momente în turul campionatului. Cred că cele mai frumoase au fost cele din Cupa României, unde am întâlnit echipe de valoare. Au fost mai mulți pași… Primul cu Astra, unde am reușit să și marchez, contra unei echipe valoroase, pe val, care jucase în Europa. Golul marcat mi-a adus așa, o bucurie…. două nopți n-am reușit să dorm! Apoi a venit momentul Dinamo, echipă pe care o simpatizez. A fost, practic, punctul culminant al realizării noastre, al antrenorilor, al comunității noas­tre… Și atmosfera de pe stadion a fost una dintre cele mai frumoase, iar la final, cu un stadion întreg, la Pitești, strigând MI-O-VENI, MI-O-VENI!

– Iar la polul opus?
– Regrete au fost în semifinale, cu CFR, când… Suntem frustrați și acum, pentru că eu spun că meritam să fim în semifinale. Și eu mai am un regret, penaltiul ratat cu Tărlungeni, la 1-0 pentru ei. Eram sigur că marchez… Atât, în rest a fost un tur destul de reușit.

– Cum a decurs pregătirea de iarnă?
– A decurs foarte bine, cu un program bine stabilit de antrenorii noștri și cu condiții bune. Sper să se vadă pe teren pregătirea pe care am făcut-o. Dar, la cum ne-am antrenat, n-are cum să nu pe prindă bine… Am avut un program variat de pregătire și am crescut în valoare.

– Crezi că vei fi titular sau ai de luptat pentru acest post?
– Toți jucătorii au de luptat pentru un loc de titular. Nimeni nu cred că e considerat ti­tular sau rezervă în echipă. Voi lupta la fel ca și până acum, iar în momentul în ca­re antrenorul apelează la mine, 10 minute sau 90 de minute îmi voi face treaba. Nu e important cine e titular, ci, atunci când intru pe teren, să-mi fac treaba și să ajut echipa.

Articol scris de Silviu Mihai

Marius ANGHEL 24 Feb. 2015, 13:24 Diverse
Pe aceeași temă