Mesajul lui Doru Dumitrescu de pe patul de spital! Mijlocașul Universității Cluj a fost operat după accidentarea gravă suferită la genunchi

Marius ANGHEL 14 Nov. 2018, 19:49 Diverse
Mesajul lui Doru Dumitrescu de pe patul de spital!** Mijlocașul Universității Cluj a fost operat după accidentarea gravă suferită la genunchi

Accidentat grav la antrenamentul de joia trecută, mijlocașul Universității Cluj Doru Dumitrescu a fost operat, între timp, la București și, înainte cu o zi de externare, le transmite un mesaj coechipierilor săi, care, duminică, i-au dedicat cele trei goluri marcate împotriva Academicii Clinceni (scor 3-0), cât și suporterilor echipei. Jucătorul de 20 de ani suferise o ruptură de ligamente la genunchiul stâng și a ratat, astfel, convocarea la naționala de tineret a României pentru meciul amical cu Belgia.

„Am trecut cu bine peste intervenția chirurgicală, iar mâine voi pleca acasă. Sper să-mi revin cât mai repede, iar în momentul în care voi fi din nou apt de joc îmi doresc să sărbătorim promovarea alături de suporteri. Le mulțumesc tuturor celor care sunt alături de mine!”, a transmis Dumitrescu de pe patul de spital.

„Mijlocașul echipei noastre, Doru Dumitrescu, care a suferit o ruptură de ligament în timpul antrenamentului de joia trecută, a fost operat cu succes, duminică, la Spitalul Monza din București, de către unul dintre cei mai buni specialiști în chirurgia genunchiului, doctorul Dinu Gabriel. Costurile operației și procesul de recuperare vor fi suportate integral de către FC Universitatea Cluj. Îi urăm recuperare rapidă și îl așteptăm la antrenamente.
Multă sănătate, Doru!
#ImpreunaSuntemU”
, sună comunicatul clubului Universitatea Cluj.

Împrumutat de „U” Cluj la începutul sezonului de la Viitorul Constanța, Doru Dumitrescu a evoluat în acest debut de campionat de Liga 2 în 11 meciuri, dintre care în opt ca titular, și a înscris un gol, în jocul cu ACS Poli (4-0).

Marius ANGHEL 14 Nov. 2018, 19:49 Diverse
Pe aceeași temă