Meciuri din cupele europene la Târgu Jiu? FCSB e interesată să joace pe noul stadion. Primarul Romanescu: „Mi s-a spus de această variantă”

Marius ANGHEL 07 Jan. 2019, 12:34 Diverse
Meciuri din cupele europene la Târgu Jiu?** FCSB e interesată să joace pe noul stadion. Primarul Romanescu:

Noul stadion din Târgu Jiu se apropie de finalizare, însă după doi ani de întârziere. Astfel, în vara anului 2019, echipele Pandurii Târgu Jiu și Energeticianul pot juca pe o arenă de 25 de milioane de euro. Tot acolo ar putea să ajungă și vicecampioana Ligii 1, FCSB, dar și Astra.

Potrivit site-ului pandurul.ro, FCSB și Astra s-au interesat de stadion, acolo unde ar dori să joace în cupele europene. „Pe mine nu m-a contactat nimeni, dar mi s-a spus că FCSB s-a interesat de varianta jucării unor meciuri din cupele europene la Târgu Jiu. Important este să fie lucrările finalizate și vedem după aceea. Nu vreau să avansez niște lucruri care poate nu se vor îndeplini”, a spus primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Construcția stadionului din Târgu Jiu a costat 25 de milioane de euro, va avea 12.500 de locuri și va fi gata, cel mai probabil, în această vară, după finalizarea lucrărilor de cosmetizare. În prezent, FCSB joacă pe Arena Națională, iar în acest sezon a mai evoluat la Pitești și Voluntari.

De curând, primarul Romanescu a vorbit și despre revenirea echipei Pandurii la Târgu Jiu. „Noi am făcut ceea ce a depins de noi ca echipa să revină pe stadionul Municipal, în sensul că am demarat toate procedurile, am participat la toate întâlnirile care au avut loc la nivelul Ministerului Dezvoltării și, așa cum bine se vede, în momentul acesta este deja și licitația finalizată, urmează ca cel care a câștigat această licitație să finalizeze investiția de pe stadion. Mai mult de atât nu puteam să facem, e clar că în 2019 vom avea un stadion funcțional pe care echipa Pandurii poate să joace meciurile de fotbal. Cred că din 2019 încolo Pandurii va reveni pe stadionul Municipal. Din ce știu eu, este un contract de comodat. Vom analiza, avem timp suficient, pentru că, cel puțin până în luna mai-iunie, nu se va putea intra pe stadion, dar, ulterior, vedem exact ceea ce este prevăzut în acel contract de comodat”, a spus Romanescu la Radio Infinit.

Marius ANGHEL 07 Jan. 2019, 12:34 Diverse
Pe aceeași temă